Blog Aleksandre Bugarin

novi post
klasifikacija

Kako sam se za 7 dana otarasila proširenih vena

Objavljeno 15.06.2024, | Autor: Aleksandra

Ćao svima! Opet ja! Htela bih sa vama da podelim jednu vrlo radosnu vest... Uspela sam se OTARASITI proširenih vena kod kuće i to za samo nedelju dana!!!

Ako se sećate, pisala sam pre godinu dana da imam jake bolove u nogama i da su mi se pojavile proširene vene, i pitala sam vas za savet – kako da ih se otarasim.

I tako sam tražila i probavala sve narodne savete i lekove, probala sam brezine mladice i još svašta nešto, ali ništa mi nije pomoglo. Probala sam i razne lekove za poboljšanje cirkulacije krvi, specijalne čarape itd. SVE TO JE POTPUNO BESKORISNO Uopšte ne pomaže, sve su to samo gluposti.

Bila sam i kod lekara koji mi uopšte nisu pomogli nego su mi govorili da sam im prekasno došla. Onda sam uzela slobodne dane na poslu. Bila sam depresivna, nisam znala šta da radim sa proširenim venama, nisam znala kako da vratim lepotu i zdravlje mojim nogama. Počela sam da tražim informacije o lečenju na internetu.

Pronađeno rešenje za problem proširenih vena?

Jednog dana, istražujući na internetu, na jednom medicinskom forumu pronašla sam komentar iskusnog flebologa iz Beograda koji kaže da je lečenje proširenih vena često neefikasno jer tradicionalna medicina ne sprečava uzrok bolesti nego samo leči simptome.

Komentar je sadržavao link za novi gel Venisal koji je imao mnogo pozitivnih komentara. Dugo sam tražila informaciju o tome gde bih mogla da ga naručim i našla sam ovu prodavnicu.

U početku nisam verovala u sve ovo jer se toliko toga već reklamira na TV-u.... Ali pronašla sam samo pozitivne komentare zbog kojih sam se i predomislila te naručila.

Naručila sam Venisal Paket je došao za otprilike nedelju dana. Otvorila sam ga i pročitala uputstvo za korištenje i počela da ga koristim.

Kakvi su rezultati? Da li su proširene vene izlečene?

Počela sam da koristim ovaj gel prateći uputstvo. I šta mislite da se dogodilo? Već u roku od pet dana otekline i proširene vene su počele da nestaju pred mojim očima!!! Otarasila sam se PROŠIENIH VENA!!! U roku od samo 5 dana!!!!! Da li možete da verujete??? Nisam verovala mojim očima... Moje noge su se očistile od proširenih mrežica i popucalih kapilara, postale su lepe i prestale su da me bole!!!!! Kupovina se isplatila, ne mogu vam opisati koliko sam srećna. Zadnji puta sam bila ovako srećna možda pre 20 i više godina :)

Sada sam potpuno zdrava osoba. Čak sam i zahvalna sam mojoj bolesti — proširene vene su me naučile da cenim ono što imam i da moje svakodnevne probleme gledam na drugačiji način. Ne želim ni da razmišljam o tome kakva bih bila da nisam otkrila ovaj gel. Sada u mom životu nema mesta za mračne i negativne misli nego samo za pozitivne!

Toliko mi je drago što je sve ovako ispalo. U isto vreme kada sam se uspela otarasiti proširenih vena, shvatila sam da je problem većine nas u tome što mislimo da nam jednostavne stvari ne mogu pomoći, a da su neke komplikovane stvari, kao operacije – vrlo efikasne. Ali to nije tačno. Venisal sadrži prirodne sastojke: ekstrakt hipokastoma aesculus, Anthemis nobilis ulje, ulje lavandule angustifolia, ekstrakt ahilije millefolium, cupressus semprevirens ulje i rosmarinus officinalis ulje. Aktivne komponente gela prolaze kroz kožu, umiruju upalu, smanjuju bol, podstiču cirkulaciju i osvežavaju. Pomaže kod poremećaja venske cirkulacije, varikoze, upalih i oteklih vena, kontuzije, modrica i opuštanja umornih stopala nakon dugog hodanja ili stajanja. Proširene vene je moguće izlečiti na jednostavan, brz i siguran način. I sama sam se u to uverila!

Koga zanima, naručila sam na ovoj stranici Ovo je jedina ovlaštena firma u našoj zemlji koja prodaje Venisal. Što se tiče isporuke, ona se vrši poštom, a plaćanje pouzećem. Prema tome, sve je sigurno.

Cena gela Venisal je sada snižena, zato požurite i naručite odmah!

Ja se nadam da su vam ove informacije pomogle i da ćete uspeti da vratite lepotu i zdravlje vašim nogama u roku od nekoliko dana! Srećno!

194 komentara
Marina Branković
Ćao Aleksandra! Vaša priča me očarala! Ja imam proširene vene na nogama. Ali desna je mnogo problematičnija, ona me boli od zgloba prema kolenu i kao da se brže umara. Išla sam kod lekara i sada bih htela da probam sama da se izlečim. Posle ću napisati kako je bilo.
| Komentarisati
3
Dušanka Vojinović
Hvala, Aleksandra! Juče sam bila u pošti i preuzela sam paket. Sve je dobro prošlo. Počela sam da koristim ovaj gel . Čekam rezultate za 5 dana. :)))
| Komentarisati
4
Ana Stanković
Ako hoćete da očuvate zdravlje nogu, trebate da obuvate ravnu obuću! Varikozne vene nastaju zbog nošenja štikli! Svi u Evropi i Americi nose ravne cipele i tako čuvaju zdravlje!!! A kod nas...štikle da su što veće, a posle idi leči proširene vene da bi obukle najkraću suknju.
| Komentarisati
10
Daliborka Vukanović
Koristim ga već nekoliko nedelja i već mogu da nosim mini suknje. Štikle nemaju veze sa ovim.
| Komentarisati
7
Zvezdana Jakšić
Meni je moj flebolog savetovao da koristim ovaj gel :)
| Komentarisati
5
Sanja Savić
Ćao Aleksandra! I ja sam naručila i čekam moj paket :) :)
| Komentarisati
3
Anđa Lazarević
Super :) već sam naručila. U roku od par dana čekam rezultate. Obavezno ću napisati u komentarima šta je bilo.
| Komentarisati
7
Sanja Krstić
Ništa novo. Svi znaju za ovaj gel moja mama ga je koristila pre dve godine i izlečila je proširene vene.
| Komentarisati
4
Lana
Živim u Americi i već 5 godina koristim ovaj gel! Na mom poslu svaka devojka izgleda kao holivudska zvezda :)))
| Komentarisati
5
Marija Tadić
3 dana koristim ovaj gel Ne mogu da opišem kako sam srećna! Aleksandra, mnogo ti hvala! Već sada osećam olakšanje u nogama!
| Komentarisati
6
Božana Kujović
Prošlo je tek 4 dana i već vidim rezultate! Vene su mi se povukle. Moje noge su opet lepe! Mnogo sam zadovoljna i srećna!
| Komentarisati
21
Zana Nedić
Kupila sam ga, meni se sviđa! Pomogao mi je već nakon nedelju dana. Nikako nisam očekivala ovo... Za ovako malo para, ovo je kao poklon!
| Komentarisati
9
Katarina Bratić
Aleksandra, ja sam isto čula za ovaj proizvod, iskreno rečeno njega sam kupila u inostranstvu. Pobedila sam proširene vene i eto već 2 godine se ništa nije pojavilo. Super je! Svima preporučujem!
| Komentarisati
5
Sandra Tadić
Moj muž je presrećan. Kaže da trebam da se prijavim za "Mis najlepših nogu". :DDD
| Komentarisati
18
Meliha Prnjavorac
Ovaj gel čini čuda. Naručila sam baš na ovoj stranici i ništa nisam morala da platim unapred. Paket je stigao nakon 6 dana. Potrebna je samo nedelja da se otarasimo i zaboravimo proširene vene.
| Komentarisati
2
Radojka Popović
Moje proširene vene su nestale za nedelju dana! Šokirana sam! :)))
| Komentarisati
47
Višnja Kalinić
Noge me više ne bole - glatke su i prelepe :))) Ovo je fantastično. Devojke - iskreno vam preporučujem ovaj gel !
| Komentarisati
31
Jelena Marić
I ja sam čula za Venisal Moja tetka je izlečila noge pomoću njega :)))
| Komentarisati
11
Jasna Gluhić
Ćao! gel je odličan. Bolest je nestala za nedelju.
| Komentarisati
38
Jagoda Mraković
Stvarčica je vrh. Moje noge su sada lepe i zdrave!!! I da ne zaboravim, paket je stigao za 4 dana.
| Komentarisati
57
Vedran Božić
Pozdrav dame. Moja žena je kupila ovaj gel i njene noge su se preporodile! Vrlo zadovoljan sam rezultatom. Moja preporuka!
| Komentarisati
3
Marina Matić
Nije ovo neka vest. Pa svi već pričaju o ovom gelu. A onaj ko nije čuo za njega zaista ne brine o svom zdravlju.
| Komentarisati
5
Ljiljana Trumić
Hvala za tekst. Aleksandra, svaka čast. Idem da naručim.
| Komentarisati
9
Valentina Babić
Upravo to mi treba! Svi će da budu ljubomorni na poslu.
| Komentarisati
16
Kristina Marić
Na zapadu svi koriste ovaj gel . I to vrlo uspešno. Kao i uvek, kod nas sve kasno dolazi...
| Komentarisati
21

Čekati!

Posebno za vas! Promo još danas, ponudite cene sa 50% popusta!
Red