UDARNA VEST! „UPALA PROSTATE NIJE SAMO PRIVREMENI BOL, JER ČOVEK NAKON NEKOG VREMENA DOLAZI DO STANJA GDE VIŠE NE MOŽE DA SE SUOČAVA SA PROBLEMOM. UVEK POSTOJI REŠENJE, ALI NE ZA SVAKOGA"

POZNATI UROLOG: „UPALA PROSTATE NIJE SAMO PRIVREMENI BOL, JER ČOVEK NAKON NEKOG VREMENA DOLAZI DO STANJA GDE VIŠE NE MOŽE DA SE SUOČAVA SA PROBLEMOM. UVEK POSTOJI REŠENJE, ALI NE ZA SVAKOGA"

Prof. Dr. Stefan Mitrović: "Svim muškarcima koji pate od upale prostate garantujem da uz pomoć najnovije formule mogu rešiti problem i sanirati svoje trenutno stanje."

Tokom konferencije za novinare, glavni urolog kliničkog centra Prof. dr. Stefan Mitrović. je izjavio: „Upala prostate nije samo neugodno medicinsko stanje. Bez odgovarajućeg lečenja, može se razviti adenom prostate. Među zdravstvenim stanjima, stopa smrtnosti od adenoma prostate je jedna od najviših. Nijedan muškarac koji boluje od adenoma ne živi duže od 10-14 godina."

Ekskluzivni intervju sa Prof. dr. Stefanom Mitrovićem: „Zašto je upala prostate toliko opasna i šta muškarci mogu poduzeti kako bi se zaštitili?"

Prof. Dr. Stefan Mitrović


Novinar: Zašto se upala prostate smatra opasnom bolešću?

Stefan M. Znate li koliko je muškaraca ove godine umrlo od upale prostate? Hiljade. A većina njih upravo zbog adenoma prostate. Više od polovine njih! Prema statistikama, 72% muškaraca starijih od 50 godina ima dijagnozu upale prostate (42% muškaraca mlađih od 40 godina). Najopasnija karakteristika ove bolesti je da se njeno stanje vremenom ne poboljšava. Ako se upala prostate ne leči, može se razviti adenom prostate ili maligni tumor.

To znači da svaki muškarac koji pati od upale prostate može umreti u bilo kojem trenutku kada se adenom razvije. Adenom prostate jedna je od najčešćih bolesti kod muškaraca. Ako pacijent ne reaguje na vreme, može doći do razvoja malignog tumora.

Upala prostate ili prostatitis je vodeći uzrok smrti među muškarcima.


Stoga smatram da je upala prostate opasna bolest i da je među vodećim uzrocima smrti muškaraca. I, kao što sam već rekao, 72% muškaraca starijih od 50 godina suočava se sa upalom prostate.


Novinar: Zašto se doktori suočavaju sa poteškoćama u lečenju ove bolesti? Efikasan tretman bi spasio hiljade života, zar ne?

Stefan M. Činjenica je da muškarci obično posjećuju doktora kada je već kasno, jer je jedna od tradicionalnih metoda koje se primenuju kod tretiranja ovakvog problema poznata masaža prostate. A, i kada se konačno odluče da odu kod doktora, on im propiše lekove koje oni, uprkos uputstvima, ne piju redovno.Zatim, imamo nedostatak stručnog osoblja u klinikama. Kako da posvetimo svoje vreme svim pacijentima ako nema dovoljno lekara, urologa i drugog medicinskog osoblja? I, naravno, za lečenje određenih bolesti potrebni su nam specijalisti kojih je, kao što sam već rekao, malo. Ponekad doktori propisuju tablete koje su potpuno neprikladne, ali to je druga priča. Svi doktori imaju diplome, neke od njih su zaista zarađene znojem i takvi su odani svojim pacijentima, ali s druge strane pojedini mogu samo naštetiti. A da ne govorimo o količini stresa u ovom poslu. Već smo se oprostili od mnogih starijih doktora, a mladima često nedostaje iskustva. Dakle, nije samo da nemamo kadrove, nego nemamo ni kvalifikovane kadrove.


Novinar: Da li visoka stopa smrtnosti od upale prostate dolazi baš zbog nedostatka doktora, ili dobrih stručnjaka?

Stefan M. Ovo svakako nije jedini razlog. Moramo imati na umu i nedostatak dobrog i efikasnog leka. Farmaceutske kompanije često prodaju lekove koji su nažalost nedelotvorni. Problem je što su ti lekovi nedovoljno razvijeni, a ima i lažnih preparata koji skupo koštaju, a koji su potpuno nedelotvorni. Neki lekari propisuju sve što im padne na pamet. Često daju lekove koji nude samo privremena rešenja, leče akutnu fazu upale prostate, ali u isto vreme nanose veliku štetu organizmu i mogu dovesti do strašnih posledica. Jer većina lekova nije dizajnirana da izleči upalu prostate, već da je privremeno ublaži.

Zbog toga muškarci ne dobijaju potreban i odgovarajući tretman na vreme i nažalost upala prostate često završava smrću.Sve navedeno doprinosi ovom rezultatu i stopa smrtnosti je iz tih razloga jako visoka. Ovo neučinkovito lečenje može biti povezano s brojnim komplikacijama, gde se celokupno stanje pacijenta pogoršava i često završava fatalno. Naravno da ima privatnih medicinskih tretmana, ali i tamo možemo naći doktore koji nisu posvećeni pacijentu i onome što mu je zaista potrebno. To se često dešava mladim i neiskusnim doktorima, tamo gde postoji namera da se od pacijenta izvuče što više novca. Nažalost, to je realnost.


Novinar: Pa šta da rade muškarci koji pate od upale prostate? Da čekaju smrt? S obzirom da ste glavni urolog klinike, siguran sam da imate odgovor na ovo pitanje, jesam li u pravu?

Stefan M. Radimo na tome da priteknemo u pomoć svakom pacijentu koji pati od upale prostate. Problem nedostatka kadrova ne možemo rešiti u toku jednog dana. To ne zavisi samo od klinike, već i od našeg obrazovnog sistema. Naravno da imamo pripravnike, ali nema brzog rešenja za ovaj problem. Iste uslove vidimo i u drugim evropskim zemljama, a i u svetu. Kada razgovaram sa svojim kolegama u inostranstvu, shvatim da se suočavamo sa istim poteškoćama.

S druge strane, istina je da upala prostate možda i nije izlečiva kod svih muškaraca, ali ovi slučajevi su retki..Ali, ostanimo na pozitivnoj strani i dozvolite mi da kažem da ipak postoji svetlo na kraju tunela. Uspio sam uspostaviti sistem isporuke za novu formulu koja može u potpunosti rešiti upalu prostate i sve komplikacije koje mogu proizaći iz toga. Program je trebao početi otprilike u narednih šest meseci, ali uspio sam ga organizirati ranije tako da odmah bude dostupan svim muškarcima.


Novinar: Možete li nam reći nešto više o toj formuli preparata?

Stefan M. Preparat o kojem govorim u potpunosti rešava upalu prostate, u bilo kojoj fazi. Od prvih dana uzimanja ovaj prirodan preparat sprečava i svaku vrstu rizika od razvoja adenoma i tumora. To znači da ovaj preparat može smanjiti rizik od ozbiljnih komplikacija i smrtnog ishoda na nulu. Sve što muškarac sa upaljenom prostatom treba da uradi je da počne sa primenom.

Mislim da ova formula za ublažavanje upale prostate može spasiti hiljade života. Stoga sam svu svoju energiju uložio u ovaj preparat i nastavio s kliničkim ispitivanjima.


Novinar: O kakvom preparatu govorite? Koja je tajna?

Stefan M. Preparat se zove Prostatin i potpuno je nov na ovom tržištu. Za razliku od mnogih drugih preparata za lečenje upale prostate, ovaj su razvili stručnjaci iz ove oblasti, a ne gigantske farmaceutske kompanije. Razvijen je od strane grupe vodećih urologa i naučnika.Ovaj prirodan preparat ima tri važna principa delovanja: Prvo normalizira dotok krvi u reproduktivne organe, te ih regeneriše. Drugo, eliminiše upalu. I treće, obnavlja proizvodnju muških hormona. Ovaj treći učinak ujedno povećava i mušku potenciju. Možemo ga nazvati i "prijatno prihvaćenim neželjenim efektom".

Upala veoma brzo nestaje nakon što osoba počne uzimati ovaj preparat - muškarci koji su ga uzimali navode da su već sledećeg jutra, nakon prve primene Prostatin kapsula primetili prve rezultate, kao što su bezbolno mokrenje i prestanak peckanja. Obično je potrebna 14-dnevna Prostatin terapija za potpuno rešenje upale prostate. U nešto ekstremnijim situacijama ili u poodmakloj fazi upale, lečenje traje duže.

Još jedna prednost Prostatin kapsula je ta što sadrži mnogo vitamina, minerala, makro i mikronutrijenata. Pruža sveobuhvatan pozitivan efekat na muško telo.

Pored tri glavna principa delovanja, Prostatin ima još nekoliko učinaka:

 • smanjuje i ublažava kroničnu upalu prostate
 • sprečava infekcije urinarnog trakta;
 • olakšava mokrenje;
 • vraća seksualnu moć:
 • jača imunološki sistem organizma;
 • poboljšava dotok krvi u karlične organe;
 • obezbeđuje vitamine i elemente u tragovima za ljudski organizam.Važno! Rezultati pokazuju da su mart i april najbolji meseci za početak terapije. Kako se prosečna telesna temperatura stabilizira, to povećava metaboličke procese u telu, a samim tim i efikasnost preparata.


Novinar: Postoje li kontraindikacije Prostatin kapsula?

Stefan M. Nisu uočene kontraindikacije. Prostatin se proizvodi isključivo od prirodnih sastojaka, kao što su ekstrakt indijske smokve, ekstrakt korena šparoge, ekstrakt korena đumbira, cink citrat i ekstrakt lista aloe vere, tako da ne izaziva alergijske reakcije. Prostatin također mogu uzimati i osobe koje su alergične na određene lekove. Potpuno je bezbijedan za jetru, organ koji je pod najvećim opterećenjem kada se uzimaju ostali lekovi sa jakim dejstvom.

Kao što sam već rekao, proizvod su razvili nezavisni, vrhunski stručnjaci. Zbog toga je proizvod dostupan samo u okviru posebnih programa.

Da je u rukama velikih farmaceutskih kompanija, njegova bi cena bila nekoliko puta veća nego što jeste. Ali je u vlasništvu naučnog sektora i stoga je dostupan ljudima po pristupačnoj ceni.

Isporuka je trebala početi tek u narednih 6 meseci, ali sam uspio pregovarati sa istraživačkim centrom i ranije dobiti potrebna sredstva za finansiranje kampanje preparata. Sada je dostupan svima i to sa 50% popusta. Sve zalihe u skladištu su za akcijski program Prostatin kapsula.


Novinar: Pa kako muškarci mogu dobiti ovaj proizvod? Treba li im bilo kakvo lekarsko uverenje ili sličan dokument?

Stefan M. Osnovni uslov je da budu stariji od 18 godina. Naručeni preparat se zatim šalje brzom poštom direktno osobi koja ga je naručila. Mislimo da je to najbrži način da preuzmu narudžbu i započnu lečenje. Zapravo sve je jednostavno: popunite obrazac sa imenom i brojem telefona, sačekate poziv operatera kojem navedete adresu i vreme isporuke. Potom dobijate paket brzom poštom.

Uslovi kupovine proizvoda "Prostatin" u okviru ovog programa:

 • Samo za ličnu upotrebu
  Ovo je neophodno kako bi se proizvod zaštitio od preprodaje kada pojedinci naručuju velike količine proizvoda kako bi ih preprodali po višoj ceni.

 • Narudžba se vrši putem službene web stranice promocije
  Zvanična web stranica garantuje cenu i originalnost proizvoda

  Ispod ćete pronaći obrazac koji možete popuniti ako želite da naručite.

Preostalo vreme do kraja promocije:


Novinar: Hvala Vam na izdvojenom vremenu i Vašim odgovorima. Dali ste nam korisne informacije i mislim da će se mnogi naši čitatelji odlučiti na kupovinu ovog proizvoda kako bi zaštitili svoje zdravlje.

Podijeli članak:

Komentari:

Objavi komentar

Čekati!

Posebno za vas! Promo samo danas, ponudite cijene uz popust od 50%!
Narudžba