Forum Muškarci Žene Zdravlje Analize

Zaboravite na antibiotike i rektalnu masažu!

Švicarski znanstvenici ostvarili su veliki uspjeh u liječenju upale prostate. Sada se svaki muškarac može izliječiti kod kuće za samo 14 dana!

Prostata je drugo srce muškarca. Nažalost, zbog negativnih i štetnih čimbenika, upala prostate počinje se javljati kod muškaraca tek starijih od 40 godina. Prema statističkim podacima Europskog zdravstvenog centra, devet od deset muškaraca pati od bakterijske ili neinfektivne upale prostate do određene mjere.

Usprkos velikom postotku muškaraca koji pate od prostatitisa, ne postoji adekvatan i brz tretman. Dostupni lijekovi, kao i fizioterapija, nastali su pre 50 ili 60 godina. A ti lijekovi (na osnovi antibiotika) nisu samo štetni, nego su i neučinkoviti. Često, a to znači u 93% slučajeva, upala prostate se vraća. Zato mnogi liječnici vjeruju da je prostatitis kronična i u većini slučajeva neizlječiva bolest.

Švicarski znanstvenici otkrili su metodu kojom muškarci mogu poboljšati funkciju prostate i POTPUNO ukloniti upalu! Također je važno dodati da su ovu metodu koristili naš preci pre mnogo vremena. Znanstvenici su unaprijedili i usavršili ovu metodu pomoću današnje suvremene tehnologije. Pomoću ove metode muškarci mogu izliječiti prostatitis bez obzira na stanje bolesti čak i ako je već došlo do razvoja adenoma.

Na konferenciji za štampu, priznati urolog i androlog sa više od 30 godina iskustva, prof. dr. Bandula, komentirao je ovo izuzetno otkriće.

Novinar: Dr. Bandula, možete li nam objasniti je li prostatitis, tj. upala prostate, zaista tako opasan? I je li točno da se mora liječiti?

Dr. Bandula: Točno je, prostatitis se mora liječiti. Prostata je veoma važan organ. Muško zdravlje na mnogo načina ovisi o stanju prostate. Prostata vrši mnoge vitalne funkcije: omogućuje proizvodnju hormona, kontrolira protok urina, sprečava infekcije mokraćovoda i gornjeg urinarnog trakta, proizvodi prostaglandin E i regulira fiziološku kao i emocionalnu ravnotežu kod muškarca. Zato su problemi s ovim organom u izravnoj vezi sa brojnim bolestima: impotencijom, infekcijom bubrega, infekcijom mjehura, lošim imunosnim sustavom, smanjenom proizvodnjom testosterona i na kraju sa ubrzanim starenjem, kardiovaskularnim bolestima i depresijom.

Ako se prostatitis ne liječi, dolazi do razvoja kronične upale. Sa akutnim simptomima, javljaju se patološke promjene na prostati, a one uvijek dovode do adenoma, a on do raka prostate. Nije pitanje hoće li se to desiti, nego kada. U nekim slučajevima patološka degeneracija tkiva prostate javlja se veoma brzo, a u drugim je za to potrebno nešto više vremena.

Osim toga, prostatitis je stanje koje se samo pogoršava kako vrijeme prolazi. A uz svaku akutnu krizu, simptomi se pogoršavaju.

Simptomi su: Upala kože, teškoće prilikom mokrenja, bol u testisima i donjem dijelu leđa, osjećaj peckanja i boli tijekom mokrenja i često mokrenje.

Upala prostate je, kao što možete vidjeti, veoma štetna. A ako ignoriraju ovo stanje, muškarci sebi skraćuju život. Liječenje mora početi što prije.

Novinar: Zašto tradicionalne metode imaju tako loš terapeutski učinak?

Prof. dr. Bandula: Prostatitis je izuzetno podmukla bolest i veoma uporna. Donedavno, ovo je bilo uvriježeno vjerovanje među liječnicima širom svijeta. A razlog za to je činjenica da su danas dostupni lijekovi prosto nedjelotvorni. Od razvoja tih lijekova prošle su decenije, a 90 tih lijekova je namijenjeno uklanjanju simptoma bolesti, a ne za uklanjanje same bolesti kao izvora problema.

Drugim riječima: lijekovi su namijenjeni uklanjanju simptoma prostatitisa, tj. otežanog mokrenja i boli i djelovanju na patološku mikrofloru koja nastaje u izlučevinama prostate.

Da, lijekovi pomažu neko vrijeme. Ali veoma je teško uništiti sve bakterije. A u 93% slučajeva prostatitis se ponovo vraća za kratko vrijeme, a obično u roku od godinu dana.

Radi uništavanja patogene mikroflore, obavezni su jaki antibiotici, ali da bi se osigurala učinkovitost tih antibiotika, nosioci bolesti moraju se ukloniti iz prostate. Da bi se ovo postiglo, pacijentima se propisuje rektalna masaža koju muškarci mrze.

Zbog kompleksnosti liječenja, mnogi muškarci prolaze neugodne procedure i smanjenu kvalitetu života. Ali, kao što sam već rekao, ovo je pogrešno i opasno. Nova metoda omogućuje muškarcima da liječe upalu bez rektalne masaže i antibiotika što je ogromna prednost. Može da se koristi kod kuće i nema potrebe za obilaskom raznih specijalista.

Novinar: Možete li nam nešto više kazati o ovom otkriću švicarskih znanstvenika?

Prof. dr. Bandula: Nisu samo otkrili metodu za uklanjanje simptoma prostatitisa, nego što je još važnije, metodu za uklanjanje uzroka upale. Pokušat ću to objasniti prostim jezikom.

Pogledajmo zašto dolazi do upale prostate? Zašto su slučajevi upale prostate kod mlađih muškaraca manje-više sporadični, a skoro svaki muškarac stariji od 40 godina ima upalu prostate?

Zapravo, već dugo se zna za ovu činjenicu. Uzrok zadržavanja i razvoja bakterija je loša cirkulacija krvi u tkivu prostate. Činjenica je da je ovaj organ u potpunosti okružen mrežom sitnih kapilara. S godinama se ti kapilari začepe kolesterolom, a krvne žile oslabe. A ovo dovodi od otežanog dotoka krvi u prostatu. Prostata je veoma osjetljiv organ jer vrši mnoge funkcije u muškom tijelu i potreban joj je stalni dotok hranjivih tvari radi funkcioniranja. Zbog lošeg snabdijevanja hranjivim tvarima i loše cirkulacije krvi, prostata prestaje normalno raditi. Osim toga, imunosni sustav slabi, ali uglavnom prostata koja se sada ne može braniti od patogenih mikroorganizama i zato se oni počinju razmnožavati sve brže.

U čemu je doprinos švicarskih znanstvenika?

Otkrili su način kako da poboljšaju funkciju kapilara koji okružuju prostatu i ojačaju krvne žile što pomaže normalizaciji cirkulacije krvi u prostati kao i donošenje hranjivih tvari u prostatu. Znanstvenici su otkrili da akumulacija kolesterola u prostati uništava omega nezasićene masne kiseline (omega-3, omega-6, omega-9) u omjeru 1:3:10.

Tako su znanstvenici otkrili biljni kompleks koji sadrži te kiseline u odgovarajućem omjeru. Kiseline se pažljivo kombiniraju radi postizanja odgovarajućeg odnosa i učinkovitog djelovanja. Zahvaljujući iscrpnom istraživanju i testiranju, ova mješavina biljnih ekstrakata osigurava savršen odnos i optimalnu količinu hranjivih tvari.

Znanstvenici su također pripremili klinička ispitivanja koja su sprovedena na institutu u Đenovi. U ispitivanjima je sudjelovalo 500 dobrovoljaca sa kroničnim prostatitisom. Rezultati ispitivanja su prosto izuzetni!

Rezultati ispitivanja:

 • Potpuno izlječenje prostatitisa: 96% ispitanika;
 • Izostanak upale, normalizacija mokrenja: 100% ispitanika;
 • Velika proizvodnja testosterona: 87% ispitanika;
 • Obnovljena potencija: 91% ispitanika;
 • Izostanak boli u međici tijekom mokrenja: 91% ispitanika;
 • Bez nuspojava i ovisnosti: 100% ispitanika.

Kao što možete vidjeti, postotak potpuno izliječenih pacijenata je veoma visok. U usporedbi sa tradicionalnim liječenjem, ove kapsule su učinkovitije 17 puta. A u isto vrijeme sastav ovih kapsula je potpuno prirodan, a kao takve, ove kapsule nisu štetne po organizam. I upravo suprotno, potiču samoliječenje. Čiste krvne žile u cijelom tijelu. I to je njihova tajna za uklanjanje prostatitisa i obnovu muške snage.

Novinar: Hoće li ove kapsule biti dostupne u ljekarnama? Kada se to može očekivati i koja će biti cijena?

Prof. dr. Bandula: Proizvođač očekuje da se kapsule nađu u ljekarnama ove godine. Moramo uzeti u obzir da se do nekih sastojaka teško dolazi.

Pogodnosti ovih kapsula:

 • Uklanjanje upale prostate
 • Povećana seksualna želja
 • Normalizirano mokrenje
 • Obnovljena prirodna potencija
 • Povećana vitalnost

Ekskluzivno za naše čitatelje smo pripremili posebnu ponudu:

50% popusta na kapsule Pro Caps

Svi muškarci mogu iskoristiti ovu ponudu do posljednjeg dana akcije. Nakon tog dana kapsule će biti dostupne po redovitoj cijeni. Trenutno je cijena zaista minimalna. Sastojci su vrhunske kvalitete i dobavlja ih proizvođač tako da je ovisnost o drugim dobavljačima minimalna. Sada imamo način za liječenje prostatitisa koji je dostupan svim muškarcima. Za ove kapsule nije potreban recept što je samo dodatna prednost njihove uporabe.

Samo treba zapamtiti činjenicu da se kapsule Pro Caps prodaju u ograničenim količinama. Zbog toga svima savjetujemo da ih naruče što prije.

MOŽETE NABAVITI UROMEXIL S POPUSTOM OD 50%! PODNESITE ZAHTJEV ZA SUDJELOVANJE U PROGRAMU. POSLJEDNJI DAN NARUČIVANJA PROIZVODA S POPUSTOM JE 23.07.2024 (TO JE POSLJEDNJI DAN PRODAJE)

NARUČI Pro Caps
Komentari:
Damir T.
Hvala vam. Ovo je baš zanimljivo. Naručio sam kapsule. Prostatitis mi više ne ometa život.
Bojan K.
I ja sam upravo naručio. A već sam negdje pročitao da ove kapsule pomažu kod upale prostate i impotencije. Ali nisam znao gdje naručiti. Hvala za poveznicu!
Ivan V.
Ja sam već probao ove kapsule. Više ne moram često u toalet. A bol je slabija, erekcije su tvrđe i to bez masaža, lijekova, antibiotika i sličnog.
Stjepan T.
Slažem se! Kapsule su fantastične! Dvije godine su mi propale pokušavajući da se riješim upale. Čim sam počeo s ovim kapsulama, upala je nestala za tjedan i pol. Svima ih preporučujem!
Marko
I ja sam naručio. Ovo moram probati. Dosta mi je svih lijekova i procedura.
Šime
Ja sam kroničnu upalu prostate dobio sa 38 godina. Sad imam 41. I za to vrijeme sam bio u bolnici dva puta. Na kraju su me liječnici jedva spasili. A bilo je samo pitanje vremena kada će se to pretvoriti u rak. Narode, ako imate prostatitis, odmah nešto poduzmite! Ovo može biti stvarno opasno.
Nikola G.
Naručio sam! Imam 68 godina i upalu prostate već 3 godine. Postoji rizik i od razvoja adenoma prostate. Prošlog mjeseca sam bio na mašinskoj rektalnoj masaži prostate. To ne želite prolaziti opet, vjerujte mi! A nakon dva tjedna patnje, nema rezultata!
Danijela J.
Naručila sam ove kapsule za muža. Mora da ima već 5 godina da ima simptome upale. Seks je za nas stvar prošlosti. Sad ima 41 godinu.
Tomislav
Ove kapsule Pro Caps su odlične! Prostatitis je nestao! Svima preporučujem ove kapsule jer su sada dostupne. Osjećam se odlično, a simptomi su nestali za par dana. Ništa mi nije pomoglo kao ove kapsule.
Ante
Pro Caps su najbolje kapsule! Upala je potpuno nestala! Prostatitis mi je utjecao na seksualni život i erekciju. Sada je sve kao i prije.
NARUČI Pro Caps

Čekati!

Posebno za vas! Promo samo danas, akcijske cijene uz 50% popusta!
Narudžba