Официална информация и актуални данни

Сензационно откритие! ФЕЛДШЕР НАМЕРИ НОВ НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ЗАБОЛЯВАНЕТО НА СТАВИТЕ

18.07.2024

Спасихте приятеля си от инвалидна количка!

Защо аптеките организираха лов за фелдшери и може ли да се постигне справедливост, ако всичко може да се купи?

Александър Иванов е един от онези, които са готови да рискуват живота си за здравето и благополучието на другите.

След като завършва Медицинския университет, Александър Иванов се връща в родното си село и започва работа като фелдшер в местен медицински център.

Какво защитаваше фелдшера от длъжностни лица и бизнесмени и защо имаше истински лов за него? Разберете днес от нашия доклад.

Емилия Ковач винаги чака Александър с голяма радост, защото направи невъзможното - той я спаси от инвалидна количка!

Емилия го познава от дете. Винаги си помагаха и се отнасяха добре един с друг. Но когато остаря, на първ поглед безобидните болки в коленете направиха невъзможно ходенето и усложниха живота й. Съпругът на Емилия Ковач почина преди 5 години, дъщеря й живее на 1000 км и посещава майка си на всеки три месеца.

Александър помогна на приятелката си в селото и дори я прегледа от най-добрите лекари в столицата. Присъдата обаче беше разочароваща - най-добрите ръководители на медицината се отказаха от Емилия и казаха, че тя ще живее в инвалидна количка.

Но Иво не се отказа! Той определено реши да помогне на Емилия Ковач. И той се справи! Въз основа на природни рецепти, той създаде средство, което помогна на Емилия да се възстанови и да се върне към обичайния си селски живот!

Посетихме Емилия и разговаряхме с нея:

— Емилия, добре дошла, разкажете ни за Александр, защото той буквално ви измъкна от твоята инвалидна количка!

- Да, скъпа моя, Александър е моят спасител! Никога не обръщах внимание на коленете си, въпреки че не можех да ходя, дори не можех да нахраня пилето, винаги молех Александър или съседа да ми помогнат. Почти не ставах от леглото. С Александър отидохме в столицата на преглед, те само вдигнаха рамене и казаха, че е време да се кача на инвалидна количка.

Как е в селото? Няма пътища, но има стълби, прагове, не е лесно да се влезе в къщата... Кой ще ме помогне? Дъщеря ми живее в града, има работа, семейство, тримата ми внуци растат, но не мога да я вържа на стара жена и да лиша децата й от майка им.

Състоянието на Емилия бързо се влошаваше. Тя практически загуби способността си да ходи.

И Александър ми донесе нещо и това помогна! Състоянието ми се подобряваше от ден на ден. Отокът изчезваше и можех да ходя бавно. Използвах този спрей и до ноември успях да правя по-дълги разходки.

Александър настоя да продължа да го използвам и аз продължих. И до пролетта всичко изчезна напълно, сякаш всичко си дойде на мястото и неравностите изчезнаха. Нямам болки. Ходя така, както преди, когато бях млада. Почиствам, отивам до магазина и се връщам, обикновено 2 км в едната посока.

По-здрава съм, отколкото бях. Всеки ден благодаря Александър за моето спасение. Той е много мил човек, който винаги се интересува от здравето ми и ме посещава поне веднъж седмично.

— Александър, разкажи ни как успя да изправиш Емилия на крака? Дори столичните лекари отказаха да я лекуват!

— Познавам Емилия от дете, тя винаги беше мила и често прекарвахме време заедно. Беше ми трудно да я гледам как губи способността си да се движи нормално. Никой не можеше да и помогне, тъй като тя живееше сама. Дадоха ми възможност да я заведа в столицата, но там не и помогнаха.

Тогава реших да потърся алтернативни методи – и баба ми, и майка ми бяха лекари. Вкъщи съхранявахме стари народни рецепти за различни болести в брошури. В миналото медицината е била предимно народна, особено в селските райони. Тези рецепти работеха, като медицинско лице бях сигурен, че няма да направя нищо по-лошо. И ако имам късмет, ще помогна на добър човек.

Започнах да търся нещо на тема ставни заболявания и намерих интересни публикации. Въз основа на бележките разработих средство, което при продължително използване лекува и възстановява ставите напълно.

Най-честите ставни заболявания са:

  • остеоартрит (хронично дегенеративно-дистрофично заболяване, което води до деформации на ставите);
  • артрит (възпалителни заболявания на ставите от различно естество);
  • бурсит (възпаление на синовиалната торбичка);
  • дисплазия на тазобедрената става (вродено нарушение на развитието);
  • подагра (увреждане на ставите от метаболитен характер).

Обикновено всички тези заболевания са трудни за лечение.

Признавам, аз самият не очаквах толкова прекрасен резултат. Но много се радвам, че помогнах на Емилия.

- И какво се случи след това? Как така започна истинският лов за вас? Вярно ли е, че са ви заплашвали и дори са се опитали да запалят къщата ви?

Когато разбрах, че Емилия се подобрява, изпробвах продукта на други хора с проблеми със ставите. И помогнах на всички! Много ми благодариха и ме помолиха да отида в София, за да патентовам продукта.

Да, и исках да помогна не само на моите съселяни, но и на всички жители на нашата страна. В крайна сметка много хора страдат от кокалчето и не осъзнават, че ако кокалчето не се лекува, това ще доведе до парализа и увреждане с течение на времето.

Реших да отида в София. Приеха ме добре, доктори на науките и професори слушаха с интерес за моето лечение, за това как съм измислил спрея и им разказах всичко. Казаха, че проучват средството, но засега ме изпратиха вкъщи и ме увериха, че скоро ще ми се обадят и ще ме поканят в София, за да патентоваме продукта.

Но минаха два месеца и нямаше никакви новини. Обадих им се, но не вдигнаха телефона.

И тогава един ден, някои хора от реномирана ортопедична компания ми предложиха много пари, искаха да купят правата върху моето изобретение. Но аз отказах, искам да помагам на хората, а не само да правя пари. Затова грубо се отказах и те се прибраха в София.

И тогава истинските бандити дойдоха при мен. И ме заплашиха да мълча за този продукт или ще ме убият.

Тогава разбрах! Те искат да откраднат информацията за моята формула и да спечелят милиони!

Това е моя идея и мое средство, и аз няма да позволя на никой друг да го патентова. След това започнаха да ме заплашват по телефона, принуждаваха ме да напусна държавата, обещаваха да ме вкарат в затвора и още една вечер се опитаха да запалят къщата ми!! Но, слава на Бог, съседите забелязаха навреме.

Въпреки постоянните заплахи, Александър продължава да работи и да помага на своите пациенти, които винаги разчитат на него.

- Просто помислете за това! Истинска мафия!

- Да, точно така. В столицата, очевидно, са свикнали да решават нещата с такива методи. За тях аз съм просто парамедик, просто човек, когото могат да махнат от пътя и да направят милиарди от моето откритие.

Или може би искат да продадат продукта в чужбина и нашите хора никога няма да разберат за лечението ми, но американците и европейците могат да възстановят краката си без операция и да живеят щастливо досега.

Не можех да позволя това да се случи! Затова реших да отида отново в София. Цялото село вече събира средства за пътуването, защото заплатата ми не е достатъчна за отиване и връщане.

Отидох да намеря истината. Посетих много научни институти и се срещнах с много професори и изследователи. И имах късмет! Срещнал съм хора, на които парите не са на първо място, а здравето на хората! Те са лекари по професия, за които Хипократовата клетва означава нещо!

Екип от учени от Националния институт по ортопедия, които съвместно с Александър Иванов разработиха спрея Ostex.

Формулата на спрея е публикувана с подкрепата на Националния ортопедичен институт. Продукта нарича се Ostex.

Изобретението ми премина всички тестове и проверки за безопасност и показа невероятни резултати!

Ето резултатите след използването на Ostex:

Резултат след 34 дни използване на Ostex

Резултат след 51 дни използване на Ostex

Резултат след 17 дни използване на Ostex

Хората се отърваха от заболявания като остеохондроза, артрит, бурсит, болки в ставите - това са най-вредните заболявания, причинени от ставни заболявания. Много се радвам, че моето средство най-накрая е достъпен за хората.

- А има ли го вече в аптеките?

- За съжаление не. Аптеките не искат да продават Ostex на изгодна цена. Искаха да го продадат по 300 Лева или повече. И това е недостъпно за много хора, да не говорим за пенсионерите, живеещи в селата.

Но ние намерихме начин всеки да може да закупи Ostex с отстъпка до 50% от цената 138 BGN. Да, правилно сте разбрали, Ostex може да се получи на половин цена от 69 BGN!

- Как е възможно това? Трябва някаква помощ или рецепта от лекар?

— Не, задължително трябва да живеете в България и да сте с сериозни намерения. Ostex се доставя директно от склада с куриер. Но проблемът е, че много хора имат болки в ставите и продуктът продължава да се произвежда в ограничени количества, тъй като проектът не е търговски, а се финансира от държавата.

Затова поръчката се извършва чрез официална теглене, в която всеки може да участва и да получи отстъпка до 50%. Няма нужда да събирате документи. Кликнете върху една от вратите по-долу и получете шанс да спечелите инструмент за 138 BGN.
Експертът ще се свърже с Вас за индивидуална консултация и за уточняване на адреса за доставка.

Не пропускайте тази отлична възможност! Възстановете опорно-двигателния си апарат и се върнете към активния, здравословен живот с помощта на Ostex!

Ostex може да бъде закупен в България с 50% отстъпка.


44 коментара за днес
Ти си истински герой! Уважавам, че не си продал изобретението си. И колко такива продукти вече са изтекли в Съединените щати-това е ужасно!
Поръчах продукта. Пристигна много бързо. Резултатът ме изненада. Имах проблем от 8 години, не знаех какво да правя с него. Вече го няма - поръчах 5 опаковки от Ostex. Нямаше абсолютно никаква алергия или странични ефекти.
Прочетох възторжените отзиви за Ostex и го поръчах. Сега го препоръчвам на всички. Той ме спаси от ужасната операция! Сега краката ми са добре.
Аптеките се нуждаят само от нашите пари. Снаха ми работи като фармацевт, шефът й пътува само до Малдивите, а тя работи на минимална заплата.
Благодаря ви за този чудесен продукт. Поръчах го за мъжа ми преди 2 месеца. Страдаше ужасно, не можеше да стане от леглото. Той го възстанови и болката стана много по-малка.
Получих отстъпка за продукта Ostex чрез лотарията. Въпреки че в началото дори не вярвах, че това е възможно. Поръчах си 1 опаковка която е за 10-12 дни редовно използване. Ще опитам и ще споделя с мнението си.
Един мой приятел от работа също го похвали този Ostex. Имаше много добри впечатления за продукта.
Това е прекрасен продукт!! През последните години опитах всичко: мазила, инжекции и хапчета - нищо не помогна. Добре, че сестра ми предложи Ostex. Но тогава продуктът не беше в продажба. Но сега и него поръчах. com
Най-накрая се събудих без да ме болят краката! Всеки ден благодаря този продукт. Болката я няма! Мога да се разхождам и да се наслаждавам с природата! Голяма радост е да ходиш без болка. Моля се за Александър всеки ден!
Наистина помага! Жена ми отново се чувства добре!
Интересно. Сигурно и аз ще го пробвам.
Страхотен спрей! Ползвам го само от три седмици и вече болката в ставите намаля.
Дъщеря ми го поръча отнякъде си. Никога не съм вярвал в тези продукти. Но признавам - нищо не ми помогна повече от Ostex! Сега мога всичко и се върнах към хобито си - народните танци. Аз съм втората отляво.
Поръчах го преди седмица. Пристигна с куриер. Днес започнах да го използвам, тъй като краката ме болят ужасно. Вече не мога да търпя тези болки.
Страхотен продукт, препоръчвам го на всички! Помогна ми да се отърва от артрита.
Помогна на майка ми, тя почти не можеше да ходи, но този спрей просто я спаси!
Благодаря за продукта! Помогна на много хора!
Като лекар ортопед препоръчвам на всички Ostex. Всъщност клиничният опит показва, че това е ефективно лечение на ставите.
Колко е чудесен този продукт! Коленете ми спряха да болят почти веднага, подуването изчезна.
Приятели! Какво беззаконие! Каква полза ще имат тези нахални фармацевти! Непостижимо е човек да бъде лишен от своето откритие. И дори са му подпалили къщата! Ужас! Преди седмица поръчах Ostex, започнах да го използвам и тогава ще пиша какво съм постигнал.
Освен това: самият продукт е чудо! Болката започна да спира. Използвам го всеки ден! Пробвах го - работи, не се колебайте, поръчайте си.
Преди няколко години излекувахме ужасното стъпало на съпруга ми, което го измъчваше, откакто беше в армията. Преди това се опитваха да го лекуват по различни начини - инжекции, мехлеми и др. Вече не вярвахме, че ще се оправим без операция (а съпругът ми вече не можеше да се изкачва по стълбите), затова започнахме да използваме лечението с Ostex. Няколко дни по-късно той се почувства по-добре. Сега той играе с внуците си, спокойно се качва по стълбите.
Поръчах това средство за майка ми, очаквам доставката.
Поръчах Ostex, болката изчезна и болката в ставите също изчезна напълно. Мога цял ден да се въртя в градината и нищо не ме боли.
Помага, страхотно средство.
Преди всичко бих искал да изразя благодарността си към екипът на Ostex за тяхното прекрасно изобретение! Честно казано, в началото бях скептичен, сякаш беше поредното „хапче за всички болести“. Но след като започнах да живея без болка, мога само да благодаря създателите! За един курс забравих какво е болка в краката. Връщам се към спорта! Бях професионален бегач, но поради болката в тсавите не само можех да тичам, но и да ходя нормално! Но сега се чувствам напълно здрав! Е, тъй като всички тук споделят снимките си, споделям и изпълнението.
Купихме Ostex, който използвам всеки ден. Възкръснах с неговата помощ! Ходя, движа се, дори правя ремонт (боядисах пода, залепих тапети и т.н.), помагам на дъщеря си с внуците. Благодаря ви много, Бог да ви благослови и успех в благородната ви работа! Успех на вас, мили приятели, препаратът е добър, купете го, няма да съжалявате!
Хммм, ще опитам и аз.
Препоръчвам на всички. Поръчах за цялото семейство, помогна много.
Мерси, поръчах си.
След курса на Ostex се почувствах много по-добре, болката спря, мога да се движа нормално. Вчера ходих на лов, но досега не съм го и сънувал.
Въпреки че съм само на 36, аз също страдах от проблеми със ставите. Коленете и лактите ми боляха. Не знаех какво да правя, но този продукт ми помогна. Благодаря ви много за него!
Поръчах. Ще го исползвам! И после ще докладвам резултатите си по-късно.
Слушай, нямах представа, че Ostex може да работи толкова добре... Поръчах го с недоверие, но ми помогна много. Изненадах се!
БЛАГОДАРЯ!
Лекарите ме лекуват от 3 години. Надявам се Ostex да помогне. Поръчах и жената веднага се свърза с мен, ме консултира и ме препоръча да взема пет опаковки за да мина своят курс. Чакам пратката си.
Благодаря за статията. Много интересно. Лекарите предписват неща, които не помагат.
Взех го с 50% отстъпка! За мен беше приятна изненада!
Аз съм един от тези, които се съгласиха на операцията едновременно. Беше ужасно. Краката ме боляха половин година и нищо не помогна. Не се подлагайте на никакви операции! Особено ако сега има такъв препарат и можете да го поръчате с отстъпка, жалко е, че не е бил на пазара по-рано.
Имам лечебен опит и той е положителен. Използвах Ostex малко повече от 40 дни и почувствах забележимо облекчение. По едно време този препарат ми беше препоръчан от приятел лекар. com
Благодаря! Гледах репортаж по телевизията - това, което направиха с него, е ужасно. Пожелавам много търпение на доктора. Благодаря за информацията за истинския продукт чудо! Поръчах чрез лотария с отстъпка и те ми се обадиха по мобилния ми телефон няколко минути по-късно. Потвърдиха поръчката и обещаха да я доставят до седмица. Току-що поръчах онлайн за първи път и беше толкова лесно!
Куриерът го донесе вчера. Ще го използвам. Не беше скъпо, щеше да е хубаво да има повече такива производители, които правят нещо за хората, а не само да си пълнят джобовете!
Колегата ми каза за Ostex. Той много го похвали.
Благодаря ти, ти си истински, професионалист, не като другите!
ВЗЕМИ ОТСТЪПКАТА СИ

Почакайте!

Специално за вас! Промоция само днес, предлагат цени с 50% отстъпка!
Поръчка