autor

Блогът на един любовник

Територия само за мъже!
искрено за секса

12:53 Последна промяна 16:20

Как да сте на върха, ако сте на 50+

Изключително полезен лайфхак. Тази история ме вдъхнови да купя Love-X, нищо, че съм само на 36 години. Всички мъже - внимание! Четете добре следващите редове! Давам думата на Иван Григоров.

Здравейте, скъпи!

Няма да плача за това, че съм стар, защото сега няма за какво да плача. Но до скоро бях много разтревожен.

Живея с жена си почти 30 години. Тя е добра съпруга, но като жена отдавна не се интересувам от нея - разбирате какво имам предвид. Но с фантазия все още успявам да прекарам известно време с нея в леглото, лесно мога да си представя гореща история под душа с някоя друга.

Проблемите възникнаха, когато в редките часове на любов, които имаме... просто започна да не ми става. Веднага се уплаших, имах различни мисли в главата. Мислех, че не съм толкова стар, а и приятелите на моята възраст винаги се хвалят, че се забавляват с млади, красиви момичета.

Реших да действам незабавно и отидох по съвет на колега при лекар. Той е специалист в такива случаи. Посещението при него не е евтино, но за такъв проблем не можех да пестя. Като цяло лекарят ме изслуша и веднага ме посъветва да взема Love-X. Никога не съм чувал за такива капсули, той ми каза къде да поръчам оригиналния продукт.

Лекарят предупреди, че веднага ще видя ефекта, но трябва да го взимам постоянно, за да постигна стабилна ерекция. Със съпругата ми така и не ми стана, затова реших да тествам ефекта на капсулите с някой друг. Тъй като дълго време не съм бил с друга жена, взех приятеля си от работа за подкрепа и отидох в един клуб в търсене на приключения.

Беше една незабравима вечер. Момичетата не трябваше да се търсят дълго време - самите те висяха на шията на богати мъже на средна възраст. Наех и стая в хотела, над клуба. Запознах се с красиво и пластично момиче. Беше леко пияна и готова на всичко. Реших да не рискувам и да пия вода вместо алкохол и някъде по средата на вечерта изпих още една капсула Love-X.

За щастие смартфонът беше при мен. Беше невъзможно да не се позира - момичето беше толкова красиво, че веднага се появи големият ми "приятел". Отдавна не бях изпитвал такова силно желание. Първо реших да я взема в прегръдките си - притесних се малко, но започнах да я чукам толкова силно, колкото никога не съм си мислел, че ще мога. Пенисът ми беше огромен! Не съм имал досега толкова много сила, а в този момент бях готов да се наслаждавам все повече и повече.

Когато го извадих за първи път, тя си помисли, че всичко е приключило. Но нямаше да спирам. Хвърлих я на леглото, разтворих краката ѝ и я бутнах до краен предел. Тя простена толкова сладко, че ми се струваше, че ще свърша. Но силите все още не ме напускаха. Правихме го на перваза на прозореца, кучешката, до стената и под душа. Нощта беше наистина дълга и изпълнена със забавление.

На следващия ден започнах да се хваля на колегата, който ми препоръча този лекар. Той ми каза, че и на него е бил предписал Love-X, а и също така, че сега може да чука всичко, което се движи. Този лекар винаги предписва тези мощни капсули, и моли да не казваш на никого рецептата. Но тъй като вече научих рецептата, не мога да не споделя. Ако вашият „приятел“ не се вдига, поръчайте Love-X веднага. Капсулите ми помогнаха не само за по-добра ерекция, но и за увеличаване на потентността и за увеличаване на либидото няколко пъти.

27 Коментари
Юлиан
Публикувано преди 2 часа

OOO Да…. Какво маце, вече я искам и аз. Респект, брат! На тази възраст такъв прекрасен секс - и аз искам.

Андрей
Публикувано преди 2 часа

О! На 53 години съм, но вече забравих кога съм правил секс. Също така често не ми става, а и жена ми ме дразни. Благодаря за съвета, поръчах този Love-X, ще експериментирам.

Стефан
Публикувано преди 3 часа

Супер! Снимки - яко нещо, което трябва да направите, за да си спомняте такива моменти. И аз имах няколко случая, когато не ми ставаше, дори с готини жени. Вероятно ще си купя тези капсули за себе си, и се надявам да ми помогнат.

Михаил
Публикувано преди 6 часа

Прекрасно дупе! Стана ми само като гледам снимката. Браво, ще поръчам и аз.

Иван
Публикувано преди 7 часа

Пих тези капсули Love-X около месец, един приятел ме посъветва. Може би и той е ходил при този лекар. Като цяло често се забавлявам с момичета.

Евгени
Публикувано преди 9 часа

Мислех, че на 50 вече няма секс... Изненада ме, старче. Още един цял живот напред, успех!

Дарин
Публикувано преди 10 часа

Имаш голям късмет, приятелю. Често импотентността е за постоянно. Сега има толкова много лекарства, че човек може да се излекува от всичко. Късмет!

Радко
Публикувано преди 12 часа

Уау, не съм правил това с жена си, дори и когато бяхме млади. Време ми е да се "върна в играта". Купих си капсулите Love-X

Даниел
Публикувано преди 1 ден

Вчера чуках готина мацка, направих ѝ няколко снимки - не съдете, тя не беше против

Николай
Публикувано преди 1 ден

Лайфхакът е страхотен, вече имам нужда от него. Нямам все още проблеми със съпругата, но ерекцията ми вече е по-слаба, отколкото преди.

Кристиян
Публикувано преди 2 дни

100% вярно. От Love-X имам много силна ерекция, сякаш пенисът ми се е увеличил. Напълно съм доволен от ефекта, можете да видите

Васил
Публикувано преди 3 дни

Мисля, че съм бил с тази мадама. Формите са ми познати. Обича по-възрастните и го лапа перфектно.

Димитър
Публикувано преди 4 дни

Супер история! И аз искам да изпратя нещо, но нямам време да пиша, може би по-късно)

Добавете нов коментар
Добави

Може да харесате и тези публикации:

Почакайте!

Специално за вас! Промоция само днес, предлагат цени с 50% отстъпка!
Поръчка