Zdravlje -> Priroda -> Medicina -> Otkrića / OD HEMOROIDA DO RAKA CREVA: SAMO JE JEDAN KORAK! Kako na vreme prepoznati pretnju? Intervju sa vodećim proktologom

OD HEMOROIDA DO RAKA CREVA: SAMO JE JEDAN KORAK! Kako na vreme prepoznati pretnju? Intervju sa vodećim proktologom

Doktor Goran Karić

Doktor medicinskih nauka, hirurg, koloproktolog, proktolog, glavni naučni saradnik Odeljenja za proktologiju Instituta i Klinike za proktologiju i interventnu radiologiju Istraživačkog centra Srbije.

Iskustvo: više od 30 godinaPrvi znaci hemoroida:U početnoj fazi bolest se gotovo ne očituje ni na koji način, a nelagodnost u anusu i žarenje prvi su znakovi bolesti.

Najvažnije je ne gubiti vreme. Krv nakon aktiviranja creva je najčešći pokazatelj ove bolesti. Mnogo opasnije je formiranje hemoroida: vanjske cikličke vene ili tromboza vanjskih čvorova, koji često vode u rak creva.Hemoroidi uključuje razne rizike za muškarce i žene, a glavni su:


Krvarenje - proširenje čvorova - rak crevaKrvarenje se javlja u 95% slučajeva, odnosno kod većine muškaraca i žena koje imaju hemoroide. Pre ili kasnije ovo je neizbežno.

U sledećoj fazi hemoroida može doći čak i do raka creva.

Ljudi koji se ne brinu o hemoroidima i žive s njima, u stvari se "igraju sa vatrom".

ko osoba želi imati dug život i zdravu probavu i stolicu, ona mora izlečiti hemoroide. I to mora učiniti što je pre moguće.

Problem je što većina obolelih muškaraca i žena ne ide lekaru. Neki to ne smatraju opasnim, dok drugi smatraju sramotom.

Konačno, imamo situaciju u kojoj muškarci i žene ne obraćaju pažnju na njihovu bolest. A ako potraže pomoć, često je prekasno i rak se već počeo razvijati.Morate shvatiti da su hemoroidi smrtonosna bolest. Jedan od njegovih glavnih opasnosti je formiranje kanceroznog tumora. Koji često dovodi do pacijentove smrti.

Bez tretmana i kontrole, bolest se ponekad brzo pogoršava i može dovesti do raka za 1-2 godine.

Ali sada muškarci i žene imaju jedinstvenu priliku da se reše ove bolesti jednom zauvek, bez potrebe da redovno posjećuju lekare.

U 2022. godini došlo je do revolucionarnog otkrića koje brzo vraća crevnu funkciju, eliminira upalu, u potpunosti otklanja hemoroide i značajno poboljšava kvalitetu života. Lek se zove Hemorolok ®.

To je potpuno prirodan, domaći lek, na čijem razvoju su učestvovali talijanski i švicarski medicinski naučnici.

2022. godine, Švicarski proktološki institut, koji je glavni švicarski naučni centar u proktologiji, uspešno je završio klinička ispitivanja Hemorolok ®, namenjen za borbu protiv hemoroida.

  1. Efikasnost Hemorolok , izračunata po standardnoj metodi (broj oporavljenih pacijenata od ukupnog broja lečenih pacijenata u grupi od 12839 lečenih), iznosi 98%.

  2. Odsustvo pojave bolesti nakon što se lek prekida (prema rezultatima promatranja šest meseci) iznosio je 99%.

  3. Nakon sedam dana upotrebe leka, svi pacijenti su primijetili značajno smanjenje hemoroida.

  4. Lek je otklonio bolove nakon pražnjenja creva, hodanja, kašlja i kihanja u 95% pacijenata.

  5. Nisu identificirane nepoželjne nuspojave, uključujući alergijske reakcije.

  6. Revolucionarni lek Hemorolok ® prepoznat je kao vrhunski preparat u borbi protiv hemoroida.


Mišljenje stručnjaka :

Roland Büchel

Zamenik direktora Centra raka COLLO CANCER Zurich

Iskustvo: Više od 28 godinaDo 2022. godine, svet nije imao efikasan lek za lečenje hemoroida, što je dovelo do neverovatnih posledica: stopa bolesti bila je 45% odrasle populacije i 30% mladih.

Hemorolok ® e revolucija u lečenju hemoroida. Učinkovitost kapsula dokazana je u praksi u Italiji i širom Evrope.

Jedinstveni sastav i otkrivanje živih ćelija od strane naučnika učinio je Hemorolok ® nezamenjivim preparatom za hemoroidalnu terapiju.

Lek je prošao klinička ispitivanja. Rezultati su bili pravo iznenađenje za proktologe. Oko 98% svih pacijenata oporavilo se bez ponovne pojave. Kod ostalih simptomi potpuno nestaju i upalni procesi analnih čvorova su zaustavljeni. Međutim, kod preostalih 2% pacijenata mogu se pojaviti relapsi, ali oni nestaju dodatnom upotrebom Hemorolok ®.

Pored toga, zahvaljujući kombinaciji jedinstvenih dodataka,Hemorolok ® ne utječe samo na regulisanje problema sa probavom, već i na stanje vena i krvnih žila u telu.

Hemorolok ® rešava problem u celosti. Ukratko, nakon terapije ovim lekom, telo muškaraca I žena će raditi kao da imaju 25 godina.

Zato ga svima preporučujem, bez izuzetka.

A za one koji nemaju hemoroide, lek ima snažan preventivni učinak i značajno povećava moć.

Osim u Švicarskoj, lek je certificiran u Parizu. Klinička ispitivanja u potpunosti su potvrdila prijašnje rezultate.

U Francuskoj je stopa oporavka još veća.

Hemorolok ® je u ovom trenutku dostupan za narudžbu samo na web stranici proizvođača. Pokušavali smo ponuditi naš proizvod farmaceutskim lancima, ali oni ga žele prodavati po puno većoj ceni nego što mi to želimo. Naime, Urološki centar, kao medicinska ustanova, neprofitna je organizacija. Naš cilj nije zaraditi novac. Samo želimo pružiti ovaj lek stanovništvu. Stoga ga prodajemo sa gubitkom, nadoknađujući razliku njegovim izvozom. A glavni cilj farmaceutskih lanaca je zarada. Dakle, imamo radikalno različite pristupe cenama.

IDI NA STRANICU

Komentari:

IDI NA STRANICU

Čekati!

Posebno za vas! Promo samo danas, ponudite cijene uz popust od 50%!
Narudžba