KAKO LAKO IZGUBITI 26 KILOGRAMA KOD KUĆE
[detaljan recept]

Naslovna > Zdravlje > Kako smršaviti > Siguran recept za garantirano mršavljenje

Dosta vam je suvišnih kilograma? Ne uspijevate smršaviti? Ili ponovno dobijate kilograme jednom kad ih uspijete skinuti? Želite nositi svoju omiljenu haljinu, ali ne možete 'stati' u nju i kupnja lijepe odjeće je za vas veliki problem?

Zahvalna sam onim ljudima koji su me nazivali debelom i s visoka gledali na mene. Da nije bilo njih, još uvijek bih bila debeljuca!' govori Sara Mikulec koja je smršala 26 kilograma. Na putu do lijepog tijela isprobala je gomilu raznih dijeta, ali najjednostavnija metoda se pokazala kao najučinkovitija. Sara je detaljno ispričala o ovoj metodi koja također sprječava proces vraćanja težine. Evo njezine zadivljujuće priče...

Nikad nisam bila krhka djevojka, ali se nisam loše osjećala zbog prekomjerne težine. Kada sam upoznala svog budućeg muža, opustila sam se i osvijestila sam se tek kad sam shvatila da sam postala odista debela.

Kada sam upoznala Marka, opustila sam se i osvijestila sam se tak kad sam shvatila da sam postala odista debela.

Sa Markom sam u vezi preko 7 godina, imamo dvoje predivne djece. Ali do nedavno smo živjeli, kako bi se to reklo, 'odvojeno'. Marko je živio u svom stanu, dosta je radio, a mene je posjećivao povremeno. Onda bi opet odlazio.

Od samog početka naše veze čekam da me zaprosi. Ovo je bio moj san!

Kad će me konačno zaprositi? Ovo je bio moj san!

Kad sam prvi put zatrudnila, pomislila sam da će me tad sigurno zaprositi. Ali nisam bila te sreće. Marko me je nastavio posjećivati, ja sam njega čekala...

Kad je rođen naš stariji sin, bili smo odista sretni. Priznao je dijete, obasipao me je brigom i pomagao mi u svemu. Osjećala sam da nas je volio, ali na njegov poseban način.

Moj sin je proslavio drugi rođendan i odlučili smo otputovati 2 tjedna na more zajedno. More, sunce i pijesak. Tako mi je falio odmor!

Bili smo u finom hotelu u Egiptu, topla plaža i 'all inclusive' obroci, za nas je to bila savršena opcija.

Na plaži sam iznenada primijetila da je Marko dosta dugo gledao jednu djevojku. Ništa nisam rekla, ali sam odlučila da i ja gledam njega. Na početku sam mislila da se zaljubio na prvi pogled. Ali kasnije je promijenio predmet svojeg posmatranja i počeo je gledati drugu djevojku, onda opet drugu, i tome nije bilo kraja!

Bila sam bijesna! Kao da nismo postojali ja i moj sin.

Odjednom mi je sinulo da on prosto voli mršave djevojke!

Nikad nisam htjela izgledati kao ljubomorna budala, zato sam se pokušala smiriti i sve analizirati. Brzo sam shvatila da sve djevojke koje je posmatrao imaju jednu osobinu - bile su duplo mršavije od mene! Ta misao me pogodila poput munje. On prosto voli mršave djevojke! Možda je to razlog njegovog ponašanja u našoj vezi???

Imala sam jednu fotografiju na kojoj me on grli, a ipak gleda u drugu 'mršavu djevojku', pogledajte:

Marko mi nikad nije rekao da mu se ne sviđa moja figura. Nikad nije tražio da smršam, ništa tog tipa. Ali nije bilo ni prosidbe za kojom sam tako mnogo čeznula.

Ove misli su me uznemirile, nosila sam se sa stresom zahvaljujući švedskom stolu bez ograničenja. Tijekom ta 2 tjedna sam jela kao da jedem za troje.

Nakon povratka sa odmora izvagala sam se i bila u šoku. Zajedno sa preplanulim tenom, iz Egipta sam donijela 9,5 kila. Bila sam na ivici živčanog sloma.

Počela sam proučavati po internetu tražeći teme o mršavljenju, ali nakon nekoliko tjedana otkrila sam da sam trudna po drugi put! Moj odmor je bio plodan u svakom pogledu. Očito sam u ovom stanju prestala misliti na mršavljenje, moje misli su bile drugdje...

Tako, počela sam sumnjati da Marka ne privlačim kao žena.

Nisam mogla prestati misliti da se Marku ne dopadam kao žena. Skoro da sam odlučila abortirati. Mnogo mi je drago da me je Marko ubijedio da ni ne pomišljam na to.

I tako smo dobili drugo dijete, drugog sina. Povijest se ponavljala. Marko je priznao dijete i obasuo nas brigom, ljubavlju i pažnjom. Ali samo dok je bio tu. U mom stanu nije bilo niti jedne stvari koja mu je pripadala, osim četkice za zube, a ja sam bila fokusirana na djecu, tako sam se ja nosila sa tom situacijom.

Kada sam prestala dojiti, ponovno su me počele mučiti misli o mršavljenju. Nisam mogla zaboraviti odmor, mogla sam vidjeti kako Marko gleda mršave djevojke, a u našoj vezi se ništa nije promijenilo. I dalje sam imala 88 kila.

Tad sam imala 88 kila. I odlučila sam!

I odlučila sam da je vrijeme za promjenu! Isprobala sam svašta: dijete, možda i desetine dijeta, razne fitnes programe, omotače za tijelo, posebne masaže, itd, itd. Sve ove stvari ili nisu pomagale uopće ili samo privremeno - čim bi kilogrami nestali, brzo bi se i vratili.

Srela sam Anu, u pekarnici, jednu od žena koja se porodila u istoj bolnici kao i ja kad sam rodila drugo dijete. Jedva sam je prepoznala, bila je upola veća od mene, a sad je bila skoro 3 puta manja nego nakon porođaja!!!

'Nevjerojatno!', lupila sam u uzbuđenju umjesto da je pozdravim. 'Ne mogu vjerovati sopstvenim očima! Ana, jesi li to odista ti?!'

'Malo sam mršavija nego što sam bila, zar ne?' rekla mi je smješkajući se dok je uzimala nekoliko mafina.

'I jedeš tijesto? Kako ti to uspijeva? Kako??? Ja sam probala sa sportom, i saunama i glupostima, probala sam sve! Smršala bih 3 kila najviše za tjedan ili dva, a onda bih dobila 7 kila!' Skoro da sam vikala, sjećam se dobro tog trenutka jer su svi ljudi u prodavnici buljili u mene.

'Saro, kakva dijeta, kakve saune, jesi li poludjela? Imam ideju. Hajde do mene da malo popričamo, moj muž je sad na poslu, popit ćemo kavicu i popričati. Ja ću se počastiti ovim kolačićima, a ti pij vruću vodu', uzviknula je Ana namigujući mi. 'Sve ću ti ispričati, pokazat ću ti i dat ću ti i da probaš.'

Saro, kakva dijeta, kakve saune, jesi li poludjela?'

Bila sam užasno zainteresirana i odmah sam pristala. Osim toga, Marko se spremao na put sljedeća dva tjedna pa je odlučio vrijeme prije puta provesti sa djecom i ja sam imala malo vremena za sebe.

Ana je skinula 33 kg za samo 3,5 mjeseca čim je prestala dojiti. Nije bila na dijeti, nije bilo uzdržavanja i teretane. Živjela je normalno i nije se ni u čemu ograničavala.

Njezino tijelo je postalo vitko kao kod djevojke. Začudo, tako veliki gubitak kilograma nije ostavio strije na njezinoj koži. Pomislila sam da bi Marko uživao da je gleda.

Osjetila sam najsnažnije emocije kad sam otkrila koliko je lako sve to postigla, koliko lako i sigurno za svaku ženu koja se hoće riješiti suvišne težine. Njezin recept za mršavljenje me je prosto šokirao!

Predobro se sjećam pakla kroz koji sam prošla pokušavajući da skinem mrske kilograme. Bila je to prava noćna mora! Mogla sam se prisjetiti depresije koju sam osjećala dok sam bila na dijeti, i stalnih svađa sa Markom, mojih živčanih slomova i kako sam počela jesti sve bez prestanka kad sam izgubila kontrolu.

Bilo je čak i uznemirujuće kad se uzme u obzir sve što sam morala proći, vidjeti da nije imalo smisla i da svatko mršavi drugačije. Šteta je, nosila sam se s tim osjećajem jer sad znam zasigurno što sam točno trebala raditi.

Sad slušajte pozorno što mi je Ana rekla!

Najučinkovitiji proizvod za mršavljenje je biljni čaj. GoSlim je mješavina ljekovitih trava posebno izbalansiranog omjera koja potiče metabolizam, poboljšava probavu i razlaže masne naslage nataložene u tijelu. GoSlim regulira metabolizam, stimulira izbacivanje štetnih tvari i brže pražnjenje crijeva.

GoSlim se preporučuje kao dodatak prehrani za mršavljenje i bolju probavu.

Što je još zanimljivije, najveći dio korisnih osobina biljnih čajeva otkriven je još u drevnoj Indiji i Kini. Nakon toliko mnogo stoljeća, dijetetičari su prepoznali čaj kao jednu od najboljih metoda za detoksikaciju.

Kad smo stigle, Ana me je počastila biljnim čajem. Prvo sam se iznenadila, a okus napitka je bio baš kao i obični fini čaj. Bio je ukusan.

'Ovo je tajna mog mršavog tijela, biljni čaj za mršavljenje GoSlim' rekla je Ana. Pokazala mi je pakiranje sa čajem koji je upotrijebila za ovaj napitak. Ne treba vam ništa posebno za ovo. Možete ga samo dodati u šalicu vrele vode.

Ovo je tajna mog mršavog tijela, biljni čaj za mršavljenje GoSlim rekla je Ana. Pokazala mi je pakiranje sa čajem koji je upotrijebila za ovaj napitak. Ne treba vam ništa posebno za ovo. Možete ga samo dodati u šalicu vrele vode.

Trebate ga piti nekoliko puta dnevno, najbolje ujutro, u podne i uvečer. Ne preporučuje se da se pije na prazan želudac. Onda se sve kalorije koje budete unijeli tijekom dana u svoje tijelo neće pretvarati u masti. Možete li to zamisliti? To je čudo!

'To ne može biti točno! Zar je odista tako prosto?' promrmljala sam.

'Možeš vjerovati, a i ne moraš, izbor je na tebi. Ako voliš izazove, zakompliciraj si život. Htjela si znati što mi se dogodilo i sve sam ti ispričala. Sad je sve na tebi. Ja nisam prodavač, nemam te zašto nagovarati da kupiš. Isprobaj ako hoćeš, nastavi piti vodu ako nećeš, možeš i sasvim prestati jesti što se mene tiče. Hoćeš li kolačić?' pitala me Ana nudeći mi moj omiljeni slatkiš.

'Ne hvala, vjerojatno bih trebala ići.'

U tom trenutku nisam imala pojma da će taj 1,5 sat na kraju promijeniti moj život...

Razmijenile smo brojeve telefona i ja sam otišla. Provela sam 1,5 sat kod Ane. Tu tom trenutku nisam imala pojma da će taj 1,5 sat na kraju promijeniti moj život...

Pojurila sam kući sva odlučna. Sjela sam za kompjutor i u trenu naručila GoSlim sa sajta koji mi je Ana dala. Za tri dana mi je stigla pošiljka i započeo je moj put!

Izvagala sam se. Vaga je pokazala 88,4 kila . Od tada sam svaki dan pila nekoliko šalica čaja GoSlim.

Sljedećeg dana sam ponovno stala na vagu - 88,5 kg. Plus 100 grama! Malo je reći da sam bila uznemirena. Paničarila sam.

Pozvala sam Anu.

'Saro, smiri se. Kilogrami počinju opadati oko 4-5 dana. Samo nastavi piti i zaboravi na vaganje sljedećih 5 dana i vidjet ćeš kako ide,' odgovorila je Ana, zvučala je intrigantno.

I nastavila sam piti ovaj napitak. Nisam mijenjala ništa osobito u prehrani, samo sam pila nekoliko šalica čaja GoSlim svakog dana. Bila sam baš zainteresirana da vidim što će biti dalje. Još uvijek nisam vjerovala da ću početi mršaviti bez promjena u načinu prehrane i načinu života.

Šestog dana sam stala na vagu, noge su mi drhtale od nervoze, stala sam i zatvorila oči. Bilo me je strah pogledati, ali naglo sam otvorila oči za nekoliko sekundi. Vaga je pokazivala 83,3 kile.

Skinula sam 5 kila i 100 grama za 5 dana bez ikakve promjene u prehrani i bez vježbanja.

Napamet sam naučila te brojke. Bilo je nevjerojatno! Srce mi je lupalo u grudima, jedva sam mogla disati od uzbuđenja! Uspjela sam!!!!

Moj meni za sljedeći tjedan se uopće nije razlikovao od moje uobičajene prehrane. Osim u jednoj stvari - svaki dan sam pila nekoliko šalica mog omiljenog GoSlim čaja.

Zabranila sam si vaganje, ali čak i bez vage sam osjećala da mršavim. Ponekad sam osjećala ugodnu toplinu u rukama, stomaku i bedrima. Imala sam ogromnu količinu energije kakvu dugo nisam imala. Moj kronični umor je nestao.

Kad sam stala na vagu sljedećeg tjedna, skoro sam pala u nesvijest. Pokazivala je 74,4 kile. Što znači da sam skinula još 9 kila za tjedan.

Za 12 dana sam postala lakša za 13 kila i 700 grama!!!

Samo zamislite da ste odjednom lakši za mnogo kila. Zamislite kako se osjećate. Zamislite kako se dobro osjećate kad volite sebe. Onda ćete razumjeti što sam ja osjećala u tom trenutku.

Sigurno da sam zamijetila da mi je odjeća komotnija. Ali nisam imala pojma da sam skinula 14 kg za manje od 2 tjedna, prosto nisam mogla vjerovati svojim očima!

Ostala su još dva dana do Markovog povratka. Dok sam zamišljala Markovu reakciju na promjene, osjećala sam kao da imam krila i da mogu poletjeti kao leptir. Djeca su se također radovala susretu s tatom i poklonima koje je uvijek donosio sa svojih putovanja.

Tog dana kad je Marko trebao stići, spremila sam svečanu večeru, skuhala sam odlična jela i čak sam ispekla njegovu omiljenu tortu koja se zove Prag a koju nisam spremala godinama. Više se nisam plašila jesti slatko!

Marko je stigao čim smo postavili stol. Kad su čuli da se vrata otvaraju, djeca su pojurila u hodnik da dočekaju tatu.

Vrata su se otvorila, Marko je stajao na pragu sa buketom cvijeća i igračkama za djecu. Dječaci su potrčali tati, bacio je pogled preko djece prema meni i ostao je otvorenih usta. Igračke su mu ispale iz ruku. Kao i cvijeće.

Djeca su skakala od radosti pregledajući poklone dok se Marko, ne skidajući pogled sa mene, sagnuo da podigne cvijeće.

Nekoliko sekundi kasnije stajali smo sami u hodniku. Marko je stajao nepomičan sa cvijećem kao da je bio opčinjen ili nešto slično. Prasnula sam u smijeh i uzela sam buket iz njegovih ruku.

'Je li sve u redu? Hajde, uđi!'

'Šta... Šta se desilo sa tobom... Kako???' Marko nije mogao doći sebi.

'Hoćeš li me poljubiti ili ćeš samo stajati tamo?'

Marko me je iznenada zgrabio, podigao u zrak i počeo ljubiti a ja sam se smijala. Sijao je od sreće, mogla sam osjetiti da je obožavao kako izgledam .

'Dosta je, spusti me, operi ruke i da zajedno večeramo!'

Navečer je Marko bio napet, kad sam djecu stavila na spavanje skočio je na mene kao da nam je bio prvi put. Bila je to vrela noć ludog vođenja ljubavi, nisam se mogla sjetiti posljednjeg puta kad sam se osjećala tako poželjno. Sasvim iscrpljeni, zaspali smo pred zoru.

Sljedećeg jutra Marko je predložio da odemo na obiteljski odmor na more, 10 dana. Sklopili su važan veliki posao prije neki dan i dobili su nekoliko dana slobodno i mali bonus kao nagradu.

Bila sam presretna, nikad u životu se nisam osjećala tako sretno!

Tada sam radila kao knjigovođa za nekoliko firmi, uglavnom sam radila od kuće. Ništa hitno nije bilo za ovaj tjedan, mogla sam da idem na tjedan ili dva pa sam pristala bez oklijevanja. Djeca su bila oduševljena - bili su uzbuđeni jer idu na more!

Ovaj put smo odabarali Tunis. Dvokrevetna soba u hotelu sa četiri zvjezdice. Aranžman je uključivao neograničene obroke što je predstavljalo veliki test za moj tajni recept! I jedva sam čekala da vidim kako će se Marko ponašati kad stignemo tamo.

Sva njegova pozornost bila je usmjerena na mene. Da, bila je to moja osobna pobjeda!

Tjedan kasnije smo uživali na toploj tunižanskoj plaži sa nevjerojatno čistim morem i zvukom talasa koji se razbijaju od obalu. Marko nije skidao pogled sa mene i nije me ostavljao ni minute. Sva pozornost je bila na meni. Nijednom nije pogledao u drugu ženu. Da, bila je to moja osobna pobjeda!

Imali smo obilne obroke, nisam se ograničavala ni u čemu. Meso, krumpiri, pivo, slanina i jaja, kiflice i kolači - iskoristili smo cijeli tunižanski 'all inclusive' paket. Jela sam manje porcije, nisam htjela jesti mnogo. Zasigurno nisam zaboravljala popiti nekoliko šalica GoSlim čaja.

Kasno uvečer, kad su djeca zaspala nakon dana igranja i plivanja, Marko i ja smo pili vino, mazili se na balkonu naše hotelske sobe, pričali smo i gledali mjesec. Onda me je Marko uzeo u naručje i odnio u sobu gdje smo vodili ljubav sa takvom strašću kakvu nismo osjetili od dana kad smo se upoznali. Dešavalo se svakog dana. Mislila sam da ću umrijeti od sreće!

Posljednje noći prije odlaska, dok je stajao na balkonu, Marko me je zamolio da zatvorim oči. Učinila sam tako i čula sam kako odlazi u sobu i vraća se.

'Otvori oči!' rekao je Marko uzbuđeno.

Otvorila sam ih. Marko je klečao na desnom koljenu ispred mene. Držao je zlatni prsten u rukama.

'Hoćeš li se udati za mene?'
Na sekund sam izgubila vid. Te riječi sam čekala dugih 7 godina!

Čekala sam ih svakog dana. Sanjala sam o njima, zamišljala sam mnogo puta kako ih on izgovara. Osjetila sam kako mi se oči brzo pune suzama.

'Ti to ozbiljno?' nisam našla bolje riječi.

'Sasvim! Ti si najbolja, najljepša i želim da budeš moja žena. Stvarno! Neću više da odlazim i dolazim. Želim da uvijek živimo zajedno!'

Briznula sam u plač, bacila sam mu se oko vrata i prošaptala kroz suze: Da, hoću!'

Čim smo došli kući, otišli smo u Gradsku vijećnicu i predali prijavu.

Zaboravila sam na svoj problem s težinom. Na moru sam skinula 7,5 kila za deset dana dok sam jela sve obroke i pila GoSlim.

Toliko toga se događalo u mom životu da sam zaboravila na svoj problem s težinom. Ovog puta sam skinula 7,5 kila za vrijeme odmora sa svim obrocima i napitkom GoSlim . Nije više bilo kilo dnevno, da budem iskrena, jela sam više nego inače dok smo bili tamo.

Poslije toga više i nisam pokušavala smršati. Nastavila sam piti GoSlim svaki drugi dan. Ovo me nije spriječilo da skinem još 5 kila do vjenčanja .

Naše vjenčanje je bilo velika zabava, Ana mi je bila kuma, do tad smo postale dobre prijateljice. Bila sam joj neizmjerno zahvalna za ovaj nevjerojatno prosti recept za mršavljenje .

Kasnije je Marko priznao da je oduvijek potajno priželjkivao da sam mršava.

Rekao je da ga je moja transformacija izludjela. Rekao je da je oduvijek potajno želio da sam vitka, baš kao što sam sad. To mi nikad prije nije rekao jer me nije htio uvrijediti. Vrlo je obziran moj muž!

P.S. Prošla su 3 mjeseca od kad smo Marko i ja službeno muž i žena. Naš sljedeći korak je da prodamo naše stanove i kupimo kuću gdje će nam biti udobnije.

Sad imam 62 kila i 300 grama i težina mi ostaje ista čak i pošto sam prestala piti GoSlim prije mjesec dana. Ukupno sam skinula 26 kila i 100 grama i nakon 7 godina veze, još uvijek se mnogo volimo. Ovo je fantastičan osjećaj, kažem vam, i osjećam da sam ga zaslužila!

Skinula sam 26 kila i 100 grama. Moj san se ostvario!

Moj san se ostvario! Moj san se ostvario! Dogodilo se i još bolje nego što sam sanjala! Da, pomoglo mi je to što sam slučajno srela Anu. Samo slučajno. I iskoristila sam to.

Takve slučajnosti se događaju u svim našim životima, iako su odista rijetke. Mnogi od nas, preokupirani dnevnim obvezama, jurnjavom za novcem i osjećanjem manjka povjerenja u svijetu, naprosto ne vidimo ove šanse.

Moj savjet: Pokušajte uvijek uhvatiti svoju šansu u svemu: svaki događaj u vašem životu, ljude koje susrećete u životu iz nekog razloga, priče koje čitate iz nekog razloga, sve! Kada shvatite da to znači nešto - ne čekajte, zgrabite svoju šansu! Ovo je tajna za postizanje najveće sreće u životu . Kada iskoristite svoju šansu, vidjet ćete koliko će bolji vaš život postati na načine koje niste mogli ni zamisliti.

Nakon što sam čula Aninu priču, i ja sam pomislila da je izmišljotina. Ali ipak sam isprobala njezin recept, taj čaj GoSlim jer ne možemo znati dok ne probamo. Mogla sam se ponašati kao veliki skeptik i samo proći pored toga i moj život bi bio haos. U najboljem slučaju, ništa se ne bi promijenilo! Štoviše, ne bih znala da sam propustila svoju šansu...

Za one koji čvrsto odluče postati odista sretni, lijepi, privlačni i ludo poželjni, uradit ću ono što je Ana uradila za mene kad sam je srela. Pokazat ću vam gdje možete pronaći sajt za GoSlim proizvođača za koji mi je ona rekla. Samo kliknite na zeleni gumb 'IDI NA SAJT PROIZVOĐAČA' ispod i otvorit će se. Sve ostalo je u vašim rukama.