ȘTIRILE SĂPTĂMÂNII:
Descoperirea unui tânăr medic din România ajută mii de români să se vindece de ciuperca unghiilor și a pielii și să prevină intoxicațiile sanguine și septicemia organelor interne din cauza infecțiilor fungice.


Student Student
Data publicării: 18.07.2024

Un tânăr medic talentat din România a primit recunoaștere internațională și un premiu important din partea Asociației Europene a Dermatologilor pentru crearea unui medicament care tratează infecțiile fungice de pe unghii și piele. Descoperirea ar putea ajuta mii de români să se vindece de micoza cronică a țesuturilor moi și de onicomicoza unghiilor, precum și să prevină intoxicațiile sanguine și septicemia organelor interne. Bineînțeles, această veste fericită nu era nici măcar pe primul loc în agenda țării noastre!

În primăvara anului 2022, la Conferința Internațională Europeană de Dermatologie din România, s-a întâmplat ceva incredibil care a șocat întreaga lume medicală. Publicul a aplaudat timp de 10 minute pentru un tânăr care stătea pe scenă. Era Edgar Constantinescu, un dermatolog. El a fost cel care a propus o formulă unică pentru tratamentul micozelor și onicomicozelor pielii și unghiilor de orice complexitate.

Constantinescu a venit cu o idee excelentă, iar specialiști de marcă și structuri de cercetare din Europa și din România au preluat-o. Dezvoltarea medicamentului a fost finalizată în prezent și dă rezultate excelente.

Cum ar putea un nou medicament să salveze zeci de mii de români de la moarte prematură, otrăvire a sângelui și septicemie internă cauzate de o infecție fungică și cum îl pot obține românii cu o reducere de 50%. Citiți aceste și alte întrebări în articolul nostru de astăzi.

Jurnalist: Bună ziua, Edgar, ești unul dintre cei mai promițători și talentați zece tineri medici din lume. De ce ați decis să studiați bolile fungice?

Edgar Constantinescu: Nu aș dori să vorbesc despre acest lucru în public, deoarece motivația mea este pur personală. Mama mea a suferit timp de mai mulți ani de ciuperca unghiilor, care în cele din urmă a dus la o infecție a sângelui. La început, unghiile ei erau doar ușor gălbui și nu a dat prea multă atenție acestui aspect. Nici eu nu eram îngrijorată, gândindu-mă că ciuperca unghiilor de la picioare nu este o afecțiune atât de gravă și că va dura ceva timp până când boala va dispărea. Dar, după cum s-a dovedit, mama mea nu a arătat agonia în care se afla. Îi era greu să meargă, ciuperca a început să se răspândească pe tot corpul, iar apoi a avut loc o intoxicație cu sânge din cauza neglijenței medicilor și a tratamentului greșit. Și, ca urmare, mama mea nu mai este printre noi.

Din păcate, și bunica mea a murit din același motiv. A fost o lovitură puternică pentru mine, imaginați-vă că am pierdut două rude apropiate aproape imediat. După aceea, am început să cercetez serios problemele legate de infecțiile fungice și tratamentul acestora. Am fost șocată când am realizat că majoritatea medicamentelor din farmacie erau substanțe chimice inutile care nu făceau decât să înrăutățească situația bolnavilor.

Timp de trei ani mi-am dedicat tot timpul studierii acestei probleme. În timp ce îmi scriam teza de doctorat am descoperit o abordare complet nouă pentru tratarea ciupercilor, așa că am dezvoltat noul medicament despre care toată lumea vorbește acum. Desigur, mi-am dat seama că era o descoperire complet nouă, dar nu mă așteptam să stârnească un interes atât de mare în întreaga lume.

Jurnalist: Am primit informații conform cărora companii farmaceutice internaționale sunt foarte interesate de invenția dumneavoastră. S-au oferit să cumpere formula pentru medicamentul dumneavoastră?

Edgar Constantinescu: Imediat ce s-a aflat despre metoda mea de tratament, am primit imediat oferte de cumpărare a formulei medicamentului meu. Un holding farmaceutic francez a fost primul care m-a abordat și mi-a oferit 120.000 de euro. Recent, un holding farmaceutic american a fost dispus să plătească 3,5 milioane de dolari pentru brevetul meu. Ofertele curgeau fără oprire, aproape că am înnebunit. Acum a trebuit să-mi schimb numărul de telefon și să-mi șterg profilurile din rețelele de socializare, pentru că în fiecare zi primesc oferte de cumpărare non-stop.

Jurnalist: Dar, din câte știu eu, nu ați vândut formula?

Edgar Constantinescu: Da, poate părea ciudat, dar nu am muncit din greu pentru ca firmele farmaceutice străine să facă mulți bani din asta. Și dacă vând formula medicamentului în străinătate? Companiile ar obține imediat un brevet și ar stabili un preț ridicat, sau ar împiedica complet producția. Poate că sunt tânăr, dar nu sunt prost. Un medic din străinătate mi-a spus că un astfel de medicament ar costa cel puțin 3.000 de dolari. Iar acest lucru este complet greșit. Cine din România ar fi în stare să o cumpere pentru o sumă atât de mare de bani?

În prezent, lucrez cu Asociația Dermatologilor și Centrul de Cercetare Medicală pentru Dermatologie împreună cu dermatologi și cercetători de renume, micologi și specialiști de la Institutul de Cercetare Dermatologică București. Aceasta este o experiență extrem de satisfăcătoare pentru mine.

Edgar Constantinescu își petrece cea mai mare parte a timpului la Centrul de Cercetări Medicale din București

Acest medicament tocmai a trecut testele clinice și a primit toate certificatele și licențele. Cel mai important, toată lumea din România va putea cumpăra medicamentul la un preț accesibil fără probleme.

De asemenea, am organizat o întâlnire cu Cristian Sima, expert în implementarea unui program guvernamental de dezvoltare a acestui medicament, profesor și dermatolog de top la Institutul de Cercetări Medicale din București și specialist în diverse boli fungice.


Jurnalist: Stimate domnule profesor Sima, spuneți-ne mai multe despre planul de dezvoltare a acestui nou medicament în calitate de specialist de frunte al Institutului Medical. Care este esența ideii lui Edgar Constantinescu? Acest medicament ajută într-adevăr să vindece ciuperca pe unghii și piele?

Cristian Sima: Ideea Edagar este o abordare complet nouă pentru tratarea infecțiilor fungice, chiar și în cazul bolilor ereditare. Nu este un secret pentru experți faptul că toate medicamentele de farmacie de astăzi pot ajuta doar în stadiile inițiale ale bolii. În plus, medicii lipsiți de scrupule practică adesea o astfel de abordare, care inițial prescriu o grămadă de medicamente, ceea ce nu face decât să agraveze situația. Cum funcționează medicamentele învechite și noile medicamente scumpe oferite de farmacii? Ineficient și fără selectivitate, cu o masă de efecte secundare, provocând daune enorme organismului din cauza prezenței substanțelor chimice toxice în compoziție.

Jurnalist: De ce pot fi ciupercile atât de periculoase?

Cristian Sima: Rata mortalității cauzate de ciuperca unghiilor în România este una dintre cele mai mari din lume. Nici o persoană infectată cu această ciupercă nu a trăit mai mult de 10-15 ani.

În 2021, 247.000 de persoane au murit în România. Iar 49.000 dintre ele din cauza ciupercilor de la unghiile de la picioare. Aceasta reprezintă aproape un sfert din numărul total de morți, care este colosal de mare. Ciuperca unghiilor de la picioare afectează mai mult decât unghiile și pielea. Infecția pătrunde în sânge prin țesuturile moi ale corpului și se răspândește la organele interne, provocând septicemie. Sporii ciupercilor se depun pe organele interne și încep să se înmulțească treptat, provocând daune grave organismului. Acesta este începutul micozei organelor interne. Pacientul infectat putrezește literalmente în interior. Inima se poate opri în orice moment, vasele de sânge din creier se pot sparge, se poate dezvolta cancer la ficat și insuficiență renală. Nimeni nu este imun la o infecție fungică. Oricine are ciuperca unghiilor de la picioare este în pericol.

Jurnalist: Care este numele acestui medicament antifungic? Care este secretul eficienței sale?

Cristian Sima: Aceasta este crema anti-fungică Fungoxil. Formula dezvoltată este de 10 ori mai eficientă decât preparatele convenționale și lacurile cosmetice împotriva ciupercilor. Nu are efecte secundare, nu provoacă reacții alergice. ajută organismul să dezvolte imunitatea împotriva bacteriilor fungice și elimină riscul de reinfectare. Secretul eficienței sale constă în influența complexă a substanțelor exclusiv naturale asupra zonei infectate a corpului. Singurul motiv pentru care ciuperca supraviețuiește este dificultatea de a o eradica complet. Cele mai multe infecții se pot ascunde pe piele sau pe organele interne și apoi reapar în ciuda tratamentului pentru unghii. Cu toate acestea, Fungoxil curăță sângele și organele interne, oprește procesele de necroză și septicemie și, cel mai important, dezvoltă imunitatea împotriva infecțiilor fungice încă de la prima utilizare. Riscul de deces prematur este eliminat după începerea tratamentului. După părerea mea, această cremă economisește o mulțime de bani. Și, cel mai important, oprește boala!

La Institutul de Cercetare din București, cu sprijinul Ministerului Educației, 150 de pacienți s-au oferit voluntari pentru a fi tratați cu acest medicament inovator în cadrul unui studiu clinic. Aș dori să vă spun că rezultatele au depășit toate așteptările noastre. Iată câteva dintre ele:

Jurnalist: Prin ce se deosebește crema dumneavoastră antifungică de cele vândute în farmacii?

Cristian Sima: Există multe medicamente antifungice diferite disponibile în acest moment. Dar toate se bazează pe principiul descris la începutul interviului. Aceste medicamente tratează doar simptomele și asta este tot ce pot face. O persoană va simți o îmbunătățire a unghiilor și a pielii, dar numai pentru o perioadă scurtă de timp. Constantinescu a avut perfectă dreptate, pentru că, dacă te uiți la rețetele de medicamente din farmacii, va fi clar pentru orice specialist că acestea trebuie luate doar în ultimă instanță.

Fungoxil nu este doar un amestec de formule chimice prezente în aproape orice medicament, ci o combinație unică de extracte de plante extrem de concentrate. Acest lucru face ca tratamentul să fie nu numai mai eficient, ci și complet sigur pentru pacienți.

La 1-2 zile de la începerea Fungoxil, în țesuturile organismului sunt produși anticorpi specifici, care distrug ulterior infecția fungică. Apoi are loc reînnoirea celulară, regenerarea pielii și a unghiilor. În plus, spre deosebire de substanțele chimice farmaceutice, Fungoxil nu irită pielea și nu provoacă reacții alergice.

Jurnalist: Se va vinde Fungoxil și în farmacii?

Cristian Sima: Odată ce a devenit clar că am dezvoltat un medicament cu adevărat eficient, companiile farmaceutice din lume au început să ne inunde cu oferte de a cumpăra formule și brevete pentru Fungoxil. Motivațiile lor sunt clare. Companiile farmaceutice doresc să cumpere brevetul medicamentului pentru a împiedica apariția acestuia pe piața mondială. Pentru că este mai profitabil pentru ei să vândă în farmacii medicamente scumpe și ineficiente, care nu ajută de fapt oamenii să se vindece de ciuperci. Ei nu vor concurență, altfel vor începe să piardă mulți bani. Tratamentul fungicidelor este acum una dintre cele mai mari tendințe de pe piața farmaceutică din lume, ceea ce înseamnă că industria farmaceutică a devenit o afacere, și încă una mare. Numai în SUA, medicamentele antifungice se vând cu miliarde de dolari pe an.

Având în vedere că produsul nostru dă rezultate excelente la pacienții noștri, sosirea Fungoxil pe piața mondială ar putea face o diferență uriașă. Nimeni nu va mai cheltui sume uriașe de bani în fiecare lună pe medicamente inutile, ca să nu mai vorbim de intervenții chirurgicale costisitoare. Și ce rost are când poți lua un curs de Fungoxil și să scapi de ciuperca unghiilor și a pielii pentru totdeauna și la orice vârstă.

Farmaciile sunt parteneri direcți ai companiilor farmaceutice și colaborează îndeaproape cu acestea. Și, bineînțeles, profiturile lor depind direct de vânzările de medicamente pe care sunt contractate să le vândă. Prin urmare, farmaciile nu sunt, ca să spunem așa, prea fericite în legătură cu crema noastră Fungoxil, deoarece Fungoxil este în prezent singurul medicament antifungic pentru tratamentul bolilor fungice ale unghiilor și ale pielii, precum și pentru prevenirea complicațiilor sub formă de infecții ale sângelui și ale organelor interne, a cărui eficacitate a fost dovedită prin studii clinice.

Jurnalist: Dacă acest Fungoxil nu este disponibil în farmacii, de unde îl pot cumpăra?

Cristian Sima: Deoarece cooperarea cu farmaciile nu este încă posibilă. Am decis să vindem Fungoxil direct, fără farmacii și intermediari. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți numele și numărul de telefon în formularul de comandă de mai jos și veți fi sunat de consultantul nostru pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă plasa comanda. Livrarea se face în orice oraș din România la domiciliul dumneavoastră și se plătește la primire.

Jurnalist: Cât costă Fungoxil?

Cristian Sima: Deoarece produsul este abia la început de drum și pentru a atrage atenția asupra tratamentului nostru unic, am încheiat un acord de succes cu conducerea Asociației de Dermatologie și cu Institutul de Cercetare Dermatologică din București pentru un program de reduceri pentru toți rezidenții din România. O parte din costurile de producție vor fi sponsorizate de Ministerul Sănătății din țara noastră, permițând fiecărui cetățean român să cumpere Fungoxil cu o reducere de 50% până la data de 22.07.2024. Sperăm că experiența celor care s-au recuperat datorită produsului nostru va fi transmisă din gură în gură și că un număr cât mai mare de persoane îl vor recomanda prietenilor lor.

Din fericire, experții înțeleg importanța de a face medicamentul disponibil pentru toți cetățenii țării noastre, nu doar pentru persoane fizice, ne-am angajat să nu vindem sau să exportăm Fungoxil în străinătate. Acesta este destinat doar României.


50% REDUCERE PENTRU REZIDENȚII ROMÂNI


245 comentarii

Aștepta!

Special pentru tine! Promo doar astăzi, oferta de prețuri la o reducere de 50%!
Ordin