RAPORT EDITORIAL:

Producătorii de aparate auditive dau faliment! O descoperire revoluționară făcută de oamenii de știință din Edinburgh - o revoluție în lupta împotriva tuturor pierderilor de auz!

Data scrierii:

17.07.2024
Zdjęcie 1

Un grup de oameni de știință britanici a început un "război" cu producătorii de aparate auditive. Peste 250.000 de europeni au renunțat deja la metodele costisitoare și ineficiente de tratare a pierderii auzului, numai cu ajutorul acestei formule. Studiile de laborator arată că, în termen de 4-6 săptămâni de la tratament, auzul este restabilit pentru întreaga gamă de sunete - de la șoapte la tonuri înalte.

Datorită metodei biomedicale pe care am descoperit-o, veți putea din nou să auziți clar vorbirea umană, sunetul radioului și al televizorului și fiecare cuvânt al persoanei cu care vorbiți. Îi veți înțelege perfect pe cei care vorbesc încet și neclar. Puteți auzi totul și pe toată lumea din jurul dumneavoastră, chiar și de la distanță. Cu această metodă biomedicală, veți începe automat să auziți clar și fără efort, iar zgomotele de fond nedorite vor dispărea pentru totdeauna...

- spune Bruno Clarke-Cichy, un otorinolaringolog britanic (sârb) care predă în fiecare zi la una dintre cele mai prestigioase universități europene de predare a auzului pentru muzicieni profesioniști, și anume Academia Clarke din Edinburgh.

Zdjęcie doktor

În imagine, profesorul Clark-Cheechie, care a dezvoltat o formulă pentru a restabili un auz bun.

Profesorul nu se aștepta ca descoperirea sa să fie o descoperire majoră...

Revistele medicale au salutat noul tratament pentru îmbunătățirea auzului ca fiind o "realizare revoluționară în domeniul ORL". Deja aproape 250.000 de persoane aflate în pericol de surditate totală și-au recăpătat capacitatea auditivă naturală și au scăpat de protezele auditive, iar omul de știință a primit un doctorat onorific pentru realizările sale în ceea ce privește metodele naturale și de pionierat pentru combaterea surdității progresive. Datorită metodei sale unice, chiar și persoanele condamnate la izolare socială din cauza problemelor de auz pot să-și recâștige până la 90% din auz fără aparate auditive scumpe, amplificatoare auditive, lumânări pentru urechi sau proceduri de implant extrem de costisitoare și invazive.

Noul tratament a restabilit auzul în doar 28 de zile, chiar și la cei care riscau să rămână complet surzi. Cum este posibil așa ceva?"

Profesorul Clark-Cichy a decis să amelioreze surditatea progresivă a tatălui său - și acesta a fost începutul unei revoluții în domeniul ORL. Omul de știință a dezvoltat o formulă naturală, sigură și simplă pentru a restabili auzul. Specialiștii ORL nu lasă nicio îndoială - acest nou tratament natural va distruge piața aparatelor auditive.

Formula macromoleculară biomedicală - o scânteie în lupta pentru un auz bun

Tratamentul profesorului reface celulele auditive, restabilind capacitatea naturală de a auzi. Combinația de numai ingrediente naturale care acționează la nivel nanocelular prezintă proprietăți regenerative puternice. Utilizarea regulată a acestei metode restabilește auzul într-un timp scurt, chiar și la persoanele cu pierderi severe de auz. Indiferent de sex, vârstă sau cauza simptomelor legate de pierderea auzului.

Cum a fost inventată metoda de restaurare a auzului? Profesorul Clarke, inventatorul formulei, răspunde la această întrebare

În Europa, una din trei persoane cu vârste cuprinse între 36 și 95 de ani are probleme de auz. Acești oameni nu sunt adesea conștienți de acest lucru. Dintre aceștia, 2 din 10 sunt aproape complet surzi, dar ascund acest lucru. Din păcate, și tatăl meu este afectat.

Tata nu a vrut să poarte dispozitivul. De asemenea, nu am vrut ca el să îl folosească, deoarece cunosc multe cazuri în care a dus la infecții ale urechii care nu au făcut decât să agraveze pierderea auzului. Tatăl meu s-a luptat ani de zile cu surditatea progresivă - s-a luptat cu injecții în timpan, "curățându-se" cu bețișoare de urechi sau cu niște lumânări sofisticate. La un moment dat, surditatea lui a ajuns la un punct în care nu am avut de ales. Tata a trebuit să înceapă să poarte un aparat auditiv. Altfel nu ar fi putut lua contact cu lumea. Din nefericire, auzul i s-a deteriorat în fiecare lună și, în loc să îl salveze, l-a distrus pur și simplu. Ca urmare a surdității sale progresive, s-a simțit exclus din viața socială, fiindu-i literalmente frică să iasă din casă pentru a face cumpărături sau pentru a bea o bere cu un vecin. Și aceasta a fost sursa de inspirație pentru această mare descoperire științifică, care s-a dovedit a fi un adevărat progres în lupta împotriva surdității la scară globală.

Profesorul și-a propus să creeze o metodă super-eficientă de restaurare a auzului care să fie și ușor de utilizat. După un an de cercetări de laborator de ultimă generație, a dezvoltat o formulă naturală, sigură și simplă de restaurare a auzului care nu numai că restabilește mobilitatea celulelor capilare inactive, ci și inversează complet pierderea auzului. Mulțumită lui, mii de europeni pot auzi tare și clar, iar rezultatele sale au depășit toate așteptările.

Datorită acestei formule, tatăl profesorului și-a recăpătat auzul tineresc, încrederea în sine și multă energie pentru viață în doar 4 săptămâni. În plus, tinitus-ul său a scăzut, sunetele importante și vorbirea umană s-au intensificat și poate auzi din nou așa cum auzea când avea 25-30 de ani. Metoda profesorului Clark-Cichy este în mod clar un concurent foarte serios pentru marile corporații care produc aparate auditive, care sunt mai potrivite... pentru garderobă decât pentru urechi.

Zdjęcie aparatu słuchowego

Aparatele auditive sunt o risipă de bani! Care sunt argumentele care susțin această teză?

Cuvintele de mai sus sunt confirmate de miile de utilizatori mulțumiți de Regenerarea naturală a auzului de către Prof. Clark-Cicci, care au urmat deja tratamentul și se bucură de un auz clar și sigur. Am decis să analizăm mai îndeaproape metodele cunoscute în prezent de regenerare a auzului. Am cerut părerea experților. Iată care sunt concluziile:

Aparatele auditive profesionale costă o mulțime de bani, iar dispozitivele ieftine sporesc pierderea auzului

Prețurile aparatelor auditive ajung la niveluri îngrozitoare și totuși acestea nu produc rezultatele așteptate. Calitatea auzului nu se îmbunătățește deloc, dimpotrivă - persoanele care le folosesc se plâng de o îmbunătățire inadecvată a auzului și de disconfort în urma utilizării lor. Pe de altă parte, aparatele auditive ieftine pot contribui la pierderea auzului prin protejarea inadecvată a celulelor auditive de sunetele excesive din mediul înconjurător.

Ei scârțâie și pocnesc

Aparatele auditive pot produce zgomote neplăcute pentru ureche, cum ar fi scârțâituri și pocnituri, care pot contribui la agravarea pierderii auzului. Acestea apar atunci când lobul urechii are o formă anormală. Scârțâitul și pocnetul apar, de obicei, atunci când mănânci, vorbești și, uneori, fără niciun motiv anume.

Ei sunt excluși din viața publică și alegerea aparatului auditiv potrivit este aproape imposibilă.

De exemplu, purtătorii de aparate auditive se simt jenați să folosească aceste dispozitive la locul de muncă. Dispozitivele slab profilate, care sunt de obicei fabricate din materiale de foarte proastă calitate, cad adesea din ureche. De asemenea, aparatele auditive îi exclud pe utilizatorii lor din viața socială. De obicei, aceste persoane se feresc să ceară repetarea aceluiași cuvânt de mai multe ori, așa că se izolează de mediul înconjurător și ies din casă doar atunci când este necesar.

Purtarea unui aparat auditiv nu vă îmbunătățește permanent auzul. Auziți mai bine doar atunci când dispozitivul se află în ureche. Atunci când este îndepărtat, pierderea auzului revine. Ce înseamnă acest lucru? Nu puteți utiliza aparatul auditiv în timp ce înotați, dormiți sau mergeți la piscină, de exemplu.

Alte metode disponibile, cum ar fi aparatele auditive, bastoanele și lumânările, nu produc rezultatele așteptate și chiar vă pun în pericol sănătatea.

Cauterizarea urechii este o procedură periculoasă, existând riscul de arsuri și chiar de deteriorare a timpanului. Cele mai frecvente complicații care pot apărea după manipularea supozitoarelor sunt obstrucția canalului auditiv sau pierderea temporară a auzului. De asemenea, ar trebui să evitați utilizarea bețișoarelor, deoarece acestea împing ceara mai adânc în canalul auditiv și, în consecință, îl blochează complet.

Prof. Clarke-Cichi - o adevărată revoluție în lupta pentru restabilirea capacității auditive

Metoda macromoleculară biomedicală se bazează pe substanțe naturale de origine vegetală. Acestea nu provoacă efecte secundare. În doar câteva ore de la prima administrare, produsul elimină tinitus și pocniturile, permițându-vă să recepționați orice sunet din mediul înconjurător.

Datorită concentrației adecvate de ingrediente naturale, are proprietăți regenerative 100% mai puternice decât orice altă metodă anterioară de combatere a pierderii auzului..

Cu această soluție unică, vă veți recăpăta până la 90% din auzul dvs.

Această formulă inovatoare este acum disponibilă la vânzare cu amănuntul sub numele de Earlick Forte. Sub formă de capsule, pe bază de ingrediente naturale extrase din plante bogate în proprietăți de stimulare a celulelor deteriorate, declanșând automat procesul de regenerare a acestora. Aplicarea capsulelor este complet sigură pentru organism, nu provoacă iritații sau reacții alergice. Capsulele sunt foarte convenabile în utilizare. Este suficient să le luați de două ori pe zi, de preferință dimineața și seara. Datorită utilizării lor simple, nu veți simți nici un disconfort, așa cum ați simți cu aparate auditive sau amplificatoare auditive care ies din ureche.

Datorită numeroaselor studii efectuate la renumitul centru de audiție Horselbehandling din Malmö, Suedia, cercetătorii au reușit să dovedească eficacitatea acestei metode dincolo de orice îndoială. Este patentat și este folosit chiar și de centrele private de ORL pentru muzicieni profesioniști.

Eficacitate confirmată de numeroase teste de laborator

Experții sunt convinși că nu există niciun defect de auz care să nu poată fi regenerat cu formula unică a Prof. Clark-Cichy. Este doar o chestiune de timp - unele persoane își recapătă auzul cu până la 90% după utilizarea Earlick Forte, alții observă o îmbunătățire a auzului și o creștere a intervalului auditiv după doar 28 de zile. Depinde mult de gradul de afectare a nervului auditiv, dar faptul că un tratament inovator poate inversa chiar și surditatea completă înseamnă că suntem martorii unei descoperiri care nu a mai fost niciodată pe piață!

Testele de laborator au confirmat că formula de capsule active biostimulante recent descoperite are o eficiență de aproape 89%. Persoanele cu vârste cuprinse între 22 și 95 de ani care au participat la studiu au confirmat o reducere a zgomotului cu până la 77%, o capacitate de 3 ori mai bună de a auzi șoaptele și vocile în mulțime și o îmbunătățire radicală a auzului vorbirii umane, precum și a auzului radio și televiziune. Întrebați când au auzit ultima dată atât de bine, 93% dintre ei au răspuns "între 24 și 35 de ani".

Eficiență dovedită

Cei intervievați și-au recăpătat auzul după doar câteva zile de utilizare a tratamentului profesorului Clark-Cheechie.

În următoarele zile de testare, durerea și disconfortul cauzate de senzația de urechi înfundate și simptomele enervante cauzate de anii de muncă în medii zgomotoase au fost reduse. În zilele următoare, acuitatea, intensitatea și calitatea sunetului au crescut de până la 5 ori. De asemenea, tratamentul a făcut posibilă purtarea de conversații în mulțime, de exemplu, atunci când se conduce o mașină, iar audibilitatea șoaptelor a revenit la nivelul celor de acum mulți ani. În plus, celulele ciliate deteriorate din urechea internă suferă un proces de autoregenerare. Aceasta înseamnă că acest tratament biomedical inovator nu numai că restaurează întreaga gamă de auz, dar și inversează daunele produse de-a lungul anilor.

Efectele documentate ale utilizării vorbesc de la sine:

Confort de ascultare îmbunătățit

Pasek

Reducerea zgomotului, a pocniturilor și a scârțâiturilor

Pasek
Pasek

Capacitatea de a "capta" orice sunet din mediul înconjurător

Pasek
  • 1-2 SĂPTĂMÂNI - Îmbunătățirea confortului auditiv cu până la 58% față de starea de dinaintea internării

  • 2-3 SĂPTĂMÂNI - Reducerea zgomotului, a scârțâitului și a scârțâitului, precum și eliminarea durerii și a disconfortului cauzat de senzația de ureche înfundată și de contaminarea profundă a canalului auditiv.

  • 3-4 SĂPTĂMÂNI - Îmbunătățirea clarității, intensității și inteligibilității sunetelor de până la 10 ori, precum și îmbunătățirea auzului în tonuri înalte și joase.

  • 4-6 SĂPTĂMÂNI - Capacitatea de a "capta" orice sunet din mediul înconjurător, permițând conversația în aglomerație și în timpul condusului

Doamna Amelia Bălăceanu (53 de ani) din Bucuresti este una dintre primele persoane care a folosit Earlick Forte.

Użytkownik

"Cei care nu au avut niciodată o problemă de auz nu știu ce este durerea. La sfârșitul zilei de lucru, tot ceea ce puteam auzi era un pocnet și un țiuit în urechi. Am lucrat într-o fabrică în care nivelul de zgomot era de peste 90dB. Am purtat căști, dar tot nu m-a ajutat. Când copiii veneau la mine acasă pentru prânzul de duminică, trebuia să le cer să repete ceea ce îmi spuneau. Mă simțeam ca o babă, toată lumea râdea de mine.

În fiecare zi auzeam mai bine, zgomotul, scârțâitul și scârțâitul dispăreau, puteam "prinde" vocile din mulțime și nu trebuia să cer să repet fiecare cuvânt. Acum este ziua 35 de tratament și mă simt cu 20 de ani mai tânără. Mulțumesc, domnule profesor!"

Metoda Prof. Clarke-Cichi vă va reda auzul în doar 28 de zile, într-un mod natural și 100% sigur.

Eficacitatea Earlick Forte a fost dovedită dincolo de orice îndoială de un renumit centru de cercetare suedez. Prof. Clark-Cicci a primit în mod constant nominalizări și premii pentru descoperiri științifice și doctorate onorifice de la universități importante din întreaga lume.

Vestea bună este că puteți obține Earlick Forte la un preț foarte plăcut. Oferta specială este valabilă până la sfârșitul zilei de . Earlick Forte pentru urechi de Prof. Clarke-Ciche poate fi comandat de pe următorul site.

#auz #surzenie #picături #în urechi

Comentarii ()

Citiți comentariile la articolul "Producătorii de aparate auditive..."

ARTICOLE PREZENTATE:

Aștepta!

Special pentru tine! Promo doar astăzi, oferta de prețuri la o reducere de 50%!
Ordin