1

Диабетици, радвайте се! Стана известно защо се лекуваме с неефективни продукти.

18.07.2024

Сега всичко това е в миналото, българските диабетици вече няма да се заблуждават! Премахнете диабета завинаги - реалност, налична днес!

Скандали в областта на медицината станаха редовно срещани. Нито един човек не иска да боледува и не е готов да умира рано, затова всички бързат да ходят по аптеки и лекари, за да дадат последните си пари и да се освободят от недъзите. От нашата безпомощност се възползват алчните фармацевти и лекари. Представете си колко лесни и съблазнителни за тях са такива доходи.

Днешният сюжет е за диабета.

Искам да ви разкажа как се сблъсках с това заболяване. Аз специално реших да ви разкажа честно, понеже темата е деликатна. На 67 години съм и преди около година започнаха да се проявяват първите признаци на болестта.

Преди два месеца бях на визитация при лекар. Той потвърди, че имам диабет тип 2. Каза ми, че спешно трябва да се лекува и тук той каза истината. Диабетът е наистина много опасно заболяване, което с времето предизвиква сериозни нарушения от страна на практически всички органи и системи на нашия организъм. Като правило, най-уязвими са очите, кръвоносните съдове, нервите, бъбреците и сърцето.

Диабетната ретинопатия изглежда примерно така — уврежда капилярите на окото. Коварното при ретинопатия е, че започва без забележими промени в зрението и човек не усеща, че то се влошава

Това, че диабетът поражда множество опасни нарушения в организма, аз, разбира се - знаех и преди това, затова и обърнах към специалист за помощ.

В крайна сметка разбрах, че в нашата страна диабетът се смята за неизлечима болест, но лекарите въпреки това изписват безброй продукти, понеже диабетът води до сериозни усложнения във всички органи:

1.Поразява кръвоносните съдове.

Микро- и макроангиопатията при захарния диабет поразяват кръвоносните съдове и те стават чупливи. При тази форма на заболяване са възможни кръвоизливи, тромбоза и дори атеросклероза;

2.Поразява нервите.

Диабетната полиневропатия отрицателно влияе на чувствителността към температурите. Парене, иглички, изтръпване — явни признаци за полиневропатия. Особено остри усещания възникват нощем. Поради характеристиките на заболяването, носителите и получават различни наранявания;

3.Поразява зрението.

При диабет се получава офталмопатия, която пагубно влияе на зрението. На фона на захарния диабет се развива катаракта, увеличава се размера на ечемиците, които трудно се лекуват;

4.Синдром на диебетното стъпало.

Болестта се проявява под формата на гнойни рани, болка в костите и ставите на стъпалото. Такива процеси възникват от нарушения в подхранването на кръвоносните съдове, нервите и меките тъкани.

Доверявайки се на доктора, аз се съгласих на възстановяване. Редовно приемах всички продукти и постоянно си мерих нивото на кръвната захар.

След продължителен прием на всички продукти, аз, като човек който далеч не е глупав, си поставих цел да разбера наистина ли диабетът не може да се излекува?

В 21 век, когато технологиите са толкова развити, че човечеството скоро ще полети на Марс, все още не са измислили лек от диабета? Аз помня как с помощта на същите продукти се лекуваше баща ми. Което значи, че нищо не се е променило за 30-40 години?

Реших да се поинтересувам по темата. Оказа се, че в по-развитите страни вече отдавна са измислили средство за борба с тази болест! Диабетът в Европа се елиминира 14 - 20 дена толкова лесно, като простудата.

Посетих още 23 български клиники, както частни, така и държавни. Навсякъде ми изписаха продукти от преди 20 години.

Какво въобще се случва? На този въпрос се съгласи да отговори само един ендокринолог. Тя е и специалист от висша категория, доктор на науките, професор и водещ специалист по диабетни усложнения в кръвоносната система във Военномедицинската академия - професор Любен Николов.

Жената от много години се опитва да възстанови налягането от години и приема различни средства. Тя знаеше, че ако не може да го направи, никога няма да изпълни мечтата си

- Експерт Любен, какво се случва?

- Случва се един същински геноцид на българския народ и изсмукване на финансите. Смятат ни за стадо и се стараят да печелят от нас. Аз много пъти вече акцентирах на това вниманието си, но на никого не му е удобно да бъдат регулирани.

Погледнете какви продукти се продават в аптеките при диабет. Метформин, Диабекан, Амарил, Инофолик, Гликоравнин, Диабексин, Глюконорм и други. Това а продукти от отминали поколения. Те не лекуват диабета, а само контролират нивото на захарта в кръвта! Например, в по-голямата част от Европа тези продукти вече 10 години не се приемат. Там хората болни с диабет отиват в аптеката и купуват необходимото достъпно за джоба им средство, пият го седмица и оздравяват. При нас не могат да бъдат закупени такива - само това, което ще накара болния да купи отново и отново - по този начин редовно каращи ни да харчим парите си. Така е много по-изгодно.

- Как мислите, кой стои зад това? И защо го правят?

- Аз знам кой е зад всичко това. Конкретни имена няма да споменавам. Но в това е замесена аптечната мафия. И нещата се решават на високо ниво. Обикновените лекари са част от общия механизъм. Те са тези, които изписват каквото им е казано. Истината е, че за лечението на всяка болест има списъци с препоръчвани препарати. Лекарите могат да изпишат лекарство само от тях. Място за самоинициатива няма, понеже могат да бъдат отстранени от лечебната практика. А кой съставя тези списъци? Или по-точно е да се попита - под чие влияние и за интересите на кого там биват включени тези или онези продукти. Представете си колко голям е скокът в продажбите на лекарство, щом то попадне в този списък.

Разбира се, тези списъци биват съставяне с участието на големи фармацевтични компании, които активно печелят от българските граждани. Най-зле е, че тези компании са чуждестранни, често американски. Особено силно развито се наблюдава това при лечението на диабет. Човек е оставен без право на избор и без изход от ситуацията - принуден е да приема постоянно продукти, от които просто му се подуват ръцете.

Обаче вече поне от 10 години, диабетът не се смята за неизлечимо заболяване. То лесно, просто и безопасно се лекува веднъж и завинаги.

Миналата година през еента аз и 30 други водещи учени ендокринолози написахме колективно писмо до Министерството на здравеопазването. Това е инстанцията, която трябва да бди над всички, но уви отговор още не сме получили.. Не мога дори да предположа защо мълчат.

- Вие казахте, че има съвременни и ефективни продукти в по-развитите страни в Европа, има ли ги при нас? - У нас има дори по-добро! Още през 2024 година в УСБАЛЕ Акад. Иван Пенчев бе разработено продукт за елиминиране от диабета, което по характеристики превъзхожда всички препарати в света. То може да излекува диабета завинаги за 14-20 дена и може да се използва на всеки стадий на болестта. Препаратът е уникален, но не е нужен на никого в страната ни.

Специалисти се опитаха да го реализират през аптеките, но не беше прието в нито една, без дори да дадат причина за отказа. При това - продукт е преминал успешно през клинични изпитвания и е сертифициран за продажба. Искам да споделя и резултатите.

Изпитванията бяха проведени в лабораторни условия. Общо в изпитването участваха около 200 доброволци, страдащи от диабет.

Резултати от изпитването:

  • 1.Напълно излекуван диабет – 99% от изследваните
  • 2.Нормализиране на процеса на усвояване на глюкоза – 96% от изследваните
  • 3.Възстановяване на нормалния обмен на веществата – 93% от изследваните
  • 4.Отсъствие на пристрастяване и странични ефекти – 100% от изследваните

Това са просто възхитителни резултати! Това средство е в пъти по ефективно от това, което изписват лекари. И важното е - не е химия, с помощта му може да се лекува човек вкъщи, без лекари. То не вреди на другите системи на организма, а носи полза.

Заинтересувани в разработката на българските учени са експерти от Франция, Великобритания, Щвеция, Израел, Канада. Средството бе прието много добре на конференция на ендокринолозите, която се проведе в началото на годината в Копенхаген.

Но в нашата страна се оказа, че на никого не е нужно. Защото тук е много силно развита аптечната мафия, на която и е безразлично за хората.

- А как се казва новият продукт? Какъв е съставът му?

- Препаратът се казва Diaxil. Това са специални таблетки, които се приемат два пъти дневно по време на целия курс на лечение. В състава влизат изключително екстракти на лекарствени растения, без никаква химия.

Съставът е подбран сбалансирано, за сметка на което болестта бива третирана с комплексно въздействие, което повишава ефективността на възстановяване. В състава на препарата са включени около 30 ингридиента, всеки от които има своето действие при възстановяване на диабета:

  • Сух екстракт от Гимнема - необходим за повишаване на чувствителността на тъканите към инсулина. Подобрява работата на сърдечно-съдовата система.
  • Сух екстракт от канела - защитава организма от интоксикация, възпрепятства стареенето на вътрешните органи.

- Любен, действието на препарата са впечатляващи. Кажете, ако не в аптеките, къде може да се купи Diaxil? Сега, например, много производители си създават сайтове и реализират своите продукти през интернет.

- Да. Такава възможност има. Всеки човек може да си изпише Diaxil на този сайт. Като всъщност сега поръчка може да бъде направена С НАМАЛЕНИЕ 50%. Diaxil е на промоция за всички желаещи да закупят.

Служителите на УСБАЛЕ Акад. Иван Пенчев заедно с Министерството на здравеопазването се постараха създаденият препарат да се разпространи така, че повече хора да разберат за него. Ако един болен се излекува от диабет, той бързо би разказал на познати. Може би това ще промени сутиацията в страната.

Доколкото знам, препаратът се продава от 3 месеца вече. Общувах с много граждани, които са опитали Diaxil. Те бяха в пълен възторг, че им се е получило да се отърват от болестта.

- Бихте ли разказали по-подробно какво трябва да направи човек, за да получи Diaxil с намаление?

- Необходимо е да се остави заявка през стандартния формат, който ще бъде достъпен на сайта, оттам заявките биват пряко изпратени до Института по ендокринология. След това ще ви звънне консултат. На консултата ще кажете адреса си за доставка. След това лекарството ще бъде изпратено по пощата. И след 3-6 дни ще може да бъде получено.

Както казва Любен Николов, до днешна дата Diaxil е изписан на над 24500 човека. Аз реших да пробвам лекарството. И се случи такова, че лекуващият ме доктор бе шокиран: диабетът ми мина, както бе обещано след редовния прием. Затова и привиквам всички хора да спрат да пълнят джобовете на фармацевти и лекари и да подкрепят новия български препарат Diaxil, създаден от водещи лекари за страната.

Единствено, от Института по ендокринология ми казаха, че партидата от препарата, която е с намаление сега - скоро ще привърши. Количеството на заявките напоследък се увеличава в геометрична прогресия.

Но засега Diaxil е наличен, и ако го поръчате още сега, може би ще успеете да сте от късметлиите, които ще се излекуват от диабет веднъж завинаги с помощта на уникалния препарат. Ще бъде ли достъпен в бъдеще, производителят не можа да коментира. По-скоро не, защото Diaxil е финансиран от лични средства, което затруднява производството, а на нашите министри той е като трън в очите...

БЕЛЕЖКА ОТ РЕДАКТОР: Важна новина! Министерството на здравеопазването е финансирал производството на препарата и организира кампания, която гласи, че всички граждани, които са болни от диабет, имат право да получат Diaxil С НАМАЛЕНИЕ 50%!

На даден момент промоцията е активна в гр. София и област до 23.07.2024 включително До края на намалението оригиналното средство Diaxil може да бъде закупено ПРЕЗ НАШИЯ САЙТ С ОТСТЪПКА!

Коментари

Давид Ушагелов

г. Нова Загора

Напълно потвърждавам думите! Diaxil според мен е най-доброто на пазара. Познат имаше диабет, не знаеше какво да прави. Но прочете за това разследване и си поръча Diaxil. Започна да го пие и след месец захарта в кръвта му се нормализира

Павел Гълъбов

г. София

В нашата медицина сега се случва някакъв хаос и ужас. Имам и аз отношение към това. Наистина е някакъв геноцид. Няма нормални продукти, само стари - които вече отдавна не се предлагат в Европа.

Андриана Божкова

г. Горно Оряхово

Също поръчах. Без пари е спрямо с много продукти, които пия, защо да не пробвам

Тодор

г. Naxos

Прочетох на сайта за Diaxil. Удивително! Оставих им заявка докато има намаление

Виктория

г. Казанлък

За щастие и аз имам положителен опит при лечение с Diaxil. Впечатлява с действието си. Диабетът минава без да се връща!

Магдалина

г. Бургас

Трябва да поръчам за съпруга ми. Надявам се, че ще му помогне - диабетът е страшно нещо!

Огнян Димитров

г. Naxos

Аз днес го получих на пощата. Не вярвах, че наистина ще си спазят намалението. Мислех си, че има уловка, но наистина го държа в ръцете си. А в аптека повече няма да стъпя. По телевизора само говорят, че ни лъжат и никой не предприема мерки. Но добре че поне някой прави нещо за народа . Много благодаря!

Иван

г. Бургас

Благодаря за разследването. Актуално е, диабетът не ми дава покой. Ходих при ендокринолог, наистина ме убеждаваше, че диабетът е за цял живот. Поръчах Diaxil

Мариета Ставрева

г. Копривщица

Бардак ни е в страната. Най-удобно е да черпиш финанси от болните.. Те нямат друг избор, както се казва - съсипаха я тази държава

Горан

г. Велико Търново

Диабет имам от 37, сега съм на 42. Пробвах какво ли не, но нищо реално не помага - а само регулира захарта временно. Препоръчвам го на всики, които страдат от диабет - поръчайте и се отървете час по-скоро. Опасно е много това заболяване , шега не бива.

Почакайте!

Специално за вас! Промоция само днес, предлагат цени с 50% отстъпка!
Поръчка