Sprejet je o dodelitvi sredstev za zdravljenje sladkorne bolezni

Ljubljana, 2022 leto. Pobudnica te odločitve je bila glavna specialistka za področje endokrinologije mesta Vesna Majcen. Po njenem mnenju bi morali biti pristojni organi pozorni na nedostopnost učinkovitih zdravil za večino prebivalcev države.

Razlog za ta poziv je bila grozljiva statistika. Več kot 70 % državljanov Slovenije, starejših od 40 let, trpijo zaradi sladkorne bolezni. Toda v letih 20222021so bili povzeti statistični podatki, iz katerih se je izkazalo, da v 93% primerov sladkorna bolezen vodi v komo.

»Ljudje umirajo ne zaradi koronavirusa, ampak zaradi sladkorne bolezni in zapletov, ki jih ta povzroča! Zapomnite si to enkrat za vselej!« – pravi Vesna Majcen.

Statistika je šokantna! Epidemija je v tem času terjala življenja 76.000 ljudi, zaradi sladkorne bolezni pa je že v tem času umrlo 800.000 Slovencev.

Najbolj žalostno pa je, da se kar 75,87% primerov hudih zapletov virusne okužbe pojavi pri ljudeh ki imajo sladkorno bolezen! Če ne bi imeli te bolezni, ki neusmiljeno uničuje imunski sistem, bi okužbo preboleli na asimptomatski način. To je torej tisto, kar postane glavni dejavnik pri vstopu v rizično skupino. O tem pa spet nihče ne govori, saj se na ta način oblasti in zdravstvu takoj postavi vprašanje, kaj počnete, da bi pozdravili to zahrbtno bolezen?

Še huje, delavci na področju zdravstvene dejavnosti v osnovnem zdravstvu niso zainteresirani za kakovostno zdravljenje svojih pacientov, zato jim predpisujejo zastarela in neučinkovita zdravila. Zasebne ambulante lahko ponudijo res kakovostna evropska zdravila, vendar si takšne terapije ne more privoščiti več kot 8 % slovenskega prebivalstva.

»Sladkorne bolezni ne zdravimo«

Zdravila za lajšanje težav kot je sladkorna bolezen, ki jih uradno predpisujejo ljudem, opravljajo samo eno pomembno funkcijo – črpanje denarja iz žepov bolnikov v žepe medicinskih oligarhov.

Dejansko so to legalne droge. Razmislite o tem, na kakšen način delujejo. Bolnik vzame tableto, začasno se izboljša njegovo stanje. Zdravilo kmalu izzveni in krvni sladkor spet naraste in vse bo treba ponoviti. Tako delujejo vsa zdravila – nenehno je potreben nov odmerek, da bi se počutiti v redu.

Najbolj pomembno je razumeti, da so »kemična« zdravila pomembna, ko se že vaše zdravje nahaja v nujnih primerih. Rešujejo življenja, v primerih ko je potrebna nujna pomoč. Na primer, med prvo svetovno vojno so uporabljali heroin v terenskih razmerah bojev, da bi preprečili, da bi ranjenci umrli zaradi bolečinskega šoka.

Tablete pa uničujejo organizem. Enako kot naredi heroin. Mogoče ne tako hitro, način delovanja pa je prav enak. Da bi se znebili neželenih učinkov, morate vzeti več tablet. Spet in spet. ČIm več, tem bolje za lekarne in farmacevtsko dejavnost.

Kot rezultat ljudje jemljejo tablete več let. Toda kaj pa je take vrste življenje? Mladi moški, stari nekaj več kot 50 let, dobijo prostatitis in tvegajo izgubo moči. Ko se pojavi kronična utrujenost, debelost, začnejo otekati noge, težko je hoditi, prsti postanejo trajno otrple. Takrat potem se zaradi obsežnega izločanja soli in sladkorja pojavijo prebavne motnje in kamni.

Nekatere tablete ob dolgotrajni uporabi so praviloma sploh onkogene. Poglejte si statistiko raka – to pa je danes prava epidemija.

Da o takšnih malenkostih, kot so težave s spanjem, tinitus, izguba vida, niti ne govorim. Ta seznam nima konca. In za to obstaja samo en razlog – raven glukoze v krvi se je povečala, kar pomeni sladkorno bolezen, ki je nihče ne more pozdraviti. Čeprav način zdravljenja obstaja in že kaže odlične rezultate.

»S tem se ukvarjam že več kot dve leti«

Vesna Majcen – profesorica na ljubljanski endokrinološki kliniki Medicinske univerze, doktorica znanosti s področja medicinskih ved, častna doktorica Slovenije. Članica Mednarodnega sveta za diagnozo akutne sladkorne bolezni (ZDA/ Evropa). Član strokovnega sveta Višje atestacijske komisije za terapijo. Član Evropskega endokrinološkega društva. Glavni raziskovalec in koordinator mednarodnih raziskav od leta 1997, vključno z: FRAXIS, TIMI 16, 25, 46; OASIS 6, 8 in še veliko več.

Vesna Majcen: »Že vrsto let se skoraj vsak dan osebno srečujem z malomarnostjo specialistov pri zdravljenju sladkorne bolezni. Nihče ne želi in, kar je najpomembneje, ne more pravilno zdraviti svojih bolnikov. Naš zdravstven sistem je danes na stopnji kamene dobe in ni me sram o tem odkrito govoriti. Dokler se plače specializantov ne bodo dvignile na ustrezno raven, zavarovalnice pa ne bodo plačevale terapij, ne bomo mogli narediti koraka naprej v razvoju našega zdravstva.

S temi vprašanji se ukvarjam že 2 leti, ampak edino, kar mi je uspelo narediti za napredek, je prepričati zdravstveni center za endokrinologijo za zagotavljanje prednostne dodelitve zdravil za sladkorno bolezen.

Zadovoljna sem s tem rezultatom, saj bomo zdaj lahko oskrbeli potrebno količino zdravil za o je res preboj ter upam, da bo v prihodnosti šlo le na bolje«.

Nalog št. 75Р7218 z dne 21.07.2024

V skladu z nalogom zdravstvenega centra za endokrinologijo je bilo na lastne stroške nabavljeno evropsko zdravilo Diaform+ pod slovensko blagovno znamko v količini 74 000 pakiranj. Zdravilo bo dobavljeno velikim mestnim klinikam za prednostno distribucijo, distribuirano bo po vsej Sloveniji z možnostjo naročanja preko spleta.

Za to so bile ustvarjene tri posebne platforme, ki bodo lahko prenesli velik naval uporabnikov spleta.

Endokrinološka klinika AIIMS, ki jo zastopa prof. Vesne Majcen.

Zakaj je bilo izbrano pravzaprav to zdravilo?

Diaform+ je vrhunsko zdravilo, ki se je na evropskem trgu uveljavilo kot najboljše zdravilo za zdravljenje in preprečevanje sladkorne bolezni ter njenih zapletov in preprečevanje sočasnih bolezni, kot so:

Diabetična nevropatija
Diabetična nefropatija
Diabetična retinopatija
Debelost
Bolezni srca in ožilja
Gastroenteritis
Ketoacidoza (diabetična)
Stanje hiperosmolarne hiperglikemije
Hipertenzija
Dehidracija
Srčna napaka
Prolaps mitralne zaklopke
Srčno popuščanje
Tromboza
Tromboflebitis
Trombocitopenija
Srčne aritmije
Pljučna embolija

Vesna Majcen: »Zdravilo spodbuja nastajanje posebnih »reprogramiranih« imunskih celic, ki se sčasoma obnavljajo in čistijo krvne žile ter rešujejo problem visoke vsebnosti sladkorja in hkrati človeško telo razbremenijo številnih težav, povezanih s krvožilnim sistemom. Celice prodrejo v notranjost in nežno odstranijo sladkor ter popolnoma očistijo krvne žile. Zahvaljujoč temu se raven sladkorja v krvi popolnoma stabilizira in vzrok sladkorne bolezni je kar odpravljen. Oseba postane popolnoma zdrava«.

Znebite se 7 bolezni v 7 tednih

Kaj boste dobili po tečaju zdravljenja sladkorne bolezni?

1. Normalizacija ravni glukoze

Zdravilo ima izjemno pomemben učinek, in sicer zmanjšuje inzulinsko rezistenco. To je značilna stvar, saj biološko aktivne sestavine zdravila prodrejo neposredno v celice mišic, maščobe in jeter in jih začnejo stimulirati, da se začnejo bolje odzivati ​​na prisotnost hormona v krvi. V medicini se ta proces imenuje «ustvarjanje sekundarnih celic«. Dejstvo je, da sčasoma same celice začnejo bolj aktivno uporabljati glukozo, kar vodi do zmanjšanja njene ravni v krvi. To je najbolj varen način za to, kako telo porabi glukozo.

2. Regeneracija krvnih žil

Glavno delovanje Diaform+ temelji ni le na odstranjevanju sladkorja iz krvi, temveč tudi na normalizaciji ravni glukoze. Raztaplja pa tudi sladkor, ki je že pri večini bolnikov prodrl v stene krvnih žil. Zdaj, kot da so osvobojeni ledu, ponovno pridobijo sposobnost zožitve in raztezanja. Krvni strdki se raztopijo, krvne žile se očistijo. Regenerira vse celo do majhnih kapilar. Zaradi tega se krvni tlak ne dvigne, šibkost in zaspanost izginejo, celjenje ran in ureznin se izboljšuje.

3. Izboljšuje stanje kože, kosti in mišic

Celo močno poškodovana koža se obnovi. Rane se bolje celijo, koža se preneha gnojiti in sušiti. Enako s kostmi – njihova normalna sestava je obnovljena, prenehajo biti tako krhke. Regeneracija se pojavi v vseh tkivih, mišice postanejo prožne.

4. Izboljšanje ostrine vida

Tudi močno prizadet vid se postopoma povrne.

 • ostrina vida se izboljša z 0,5 na 2,1 enote;
 • normalizira očesni tlak;
 • izginejo simptomi katarakte.

5. Zmanjšanje telesne teže

Prekomerna telesna teža poslabša stanje bolnika s sladkorno boleznijo za 4-5 krat. Zato je ena izmed smeri delovanja Diaform+ja tudi zmanjšanje telesne teže. To se zgodi iz dveh razlogov. Kot prvo, celice začnejo bolj aktivno pretvarjati sladkor v energijo. Kot drugo, kompleks vsebuje visoko koncentriran izvleček sončnice tuberosus, ki je močan naravni topilec maščob.

6. Normalizacija potence

Veliko diabetikov ima težave s potenco. Eden od učinkov delovanja Diaform+ je normalizacija ravni testosterona in ponovna vzpostavitev normalne moči. Tudi pri 70 letih moški presenečeno ugotovijo, da se jim je vrnila moška moč.

7. Imuniteta začne delovati

Izboljšanje krvne oskrbe kostnega mozga, ki je vključen v proizvodnjo imunskih celic, kar vodi do okrepljevanja imunosti telesa.

Imuniteta potrebna ni le za boj proti virusom. Glavna naloga močnega imunskega sistema je zaščita pred rakavimi celicami. Močna imunost hitro prepozna in uniči rakave celice. To jim ne dovoli preoblikovanja v tumor.

Imunost, ki ni več kot 50-odstotno učinkovita, ni več zadostna ovira za organizem. To pa je zelo pomembno tudi danes, v času resnične virusne nevarnosti.

Kaj moram storiti, da si kupim Inspirar v akciji?

V obdobju prednostne dodelitve zdravila je potrebno narediti kot sledi:

 • prijavo izpolnite na tak način kar je navedeno na strani spodaj. Na naročilnici kliknite gumb „NAROČI“ in si zagotovite osebni popust;
 • počakajte na klic operaterja in navedite naslov, na kateri je treba dostaviti paket;
 • po 2-5 dneh (rok dostave) prevzamete zdravilo po pošti ali preko kurirske storitve.

Zdravilo dostavlimo v vsako regijo Slovenije.

DAN POSODOBITVE: Zaradi velikega števila naročil je bil proizvajalec prisiljen omejiti rok trajanja promocije.

Trenutno velja akcija vključno do 22.07.2024.

Diskusija
92 uporabnikov je pustilo 104 komentarjev
 • Urška
  Pustila sem zahtevo, poklicali so me, svetovali, rekli, da je bila pošiljka zame poslana in bo dostavljena v 2-3 dneh. Če pride, kar hvala lepa.
  19.07.2024
 • Lidija
  Dobrodelnost! Dobite si jih, dokler so še na voljo.
  19.07.2024
 • Tatjana
  Moja sestra živi v Žalcu, sem posebej klicala, da povprašam ali imajo takšno zdravilo. Povedala mi je, da njihovi specialisti predpisujejo s popustom prek zdravstvenega zavarovanja.
  19.07.2024
 • Marjan
  Nisem razumel, zakaj se ta izdelek prodaja po preferenčnih pogojih, program pa velja samo en dan?!
  20.07.2024
 • Klemen
  Zdaj ga bodo vsi hiteli kupovati, tudi tisti, ki ga takrat ne potrebujejo. To se že dogaja po vsej državi in ​​kmalu bo teh 73 000 paketov hitro razpršenih. Res nič ne pride do klinik?
  20.07.2024
 • Barbara
  Večina zdravil bo šla v poliklinike v velikih mestih, v majhnih pa je treba zase naročiti prek spleta. Bolje je, da to storite sami na internetu, da ne pomagate špekulantom, ki bodo nato prodali dražje.
  20.07.2024
 • Eva
  Tudi jaz uporabljam to zdravilo, dobro čisti kri, ne tečem več tako pogosto na stranišče, vrnila se mi je moč, mislim, da začenjam normalno živeti. Priporočam nakup za kakršen koli denar, če se pojavi takšna priložnost, vseeno mi prej nič ni pomagalo, da bi izgledalo tako kot delovanje Diaform+ja.
  20.07.2024
 • Matic
  Poklicali mi so nazaj in povedali, da je ostalo manj kot tisoč paketov, in obljubili, da bodo prednaročila prejela VEČINA občanov, ki jih potrebujejo. Torej nameravajo to akcijo ponoviti?
  20.07.2024
 • Anton
  Morda želijo promocijo razdeliti na več delov. To bi bilo res kul! Poklical sem že vse, moji sorodniki in prijatelji so za naročilo uporabili povezavo iz tega članka, drugim svetujem, da storijo tudi enako.
  20.07.2024
 • Andreja
  Lahko sem naročila zase in za mojega moža, oba sva diabetika z izkušnjami. Hvala vam!
  21.07.2024
 • Branko
  Prebral sem o sestavi sredstva na spletni strani! On je impresiven!
  21.07.2024
 • Helena
  Naročila sem 3 pakete. Zdravila nas bo cela družina, vsi imajo visok nivoj sladkorja.
  21.07.2024
 • Gregor
  Sem eden tistih, ki so že preizkusili Diaform+. Sladkor se mi vrnil v normalno stanje. Stalne žeje ni več, kot tudi suhih ust, nehal sem pogosto teči na stranišče, vrtoglavice se mi ne vrti več. Vsak dan po tečaju jemanja sem preverjal sladkor – ni se dvignil. Od takrat sta že minila 2 meseca. Počutim se, kot da bi sem se ponovno rodil. Ga priporočam vsem.
  21.07.2024
 • Angela
  Vsekakor bi ga morali začeti uporabljati vsi, ki imajo vsaj najmanjše težave s stopnjo sladkorja, tisti zdravi ljudje, ki ga naročajo, pa so res nepošteni ljudje. Jemljejo od tistih, ki ga res potrebujejo!
  21.07.2024
 • Andrej
  Uporabljam ga že dolgo časa, res mi pomaga.
  22.07.2024
 • Simona
  Dragi naši, upam, da vas bo prevzel enak uspeh kot mene. Nisem več imela upanja na življenje brez sladkorne bolezni. Najlepša hvala ustvarjalcem tega zdravila. Srečno vsakemu od vas!
  22.07.2024
 • Tadej
  Ne vem, kako naj se vam zahvalim! Najlepša hvala in lep pozdrav!!!
  22.07.2024

Počakaj!

Posebej za vas! Promocija samo danes, ponujamo cene s 50% popustom!
Naročilo