Interviu cu un expert din data de 20.07.2024

Samavolnicia farmaciilor din România! Farmaciştii lacomi ascund cel mai bine vândut preparat din România pentru tratarea articulaţiilor!

Ana-Maria Bărbulescu, "Am obosit să repet că 80% dintre preparatele din farmacii sunt inutile sau chiar periculoase pentru sănătate! Pe 22.07.2024, eu personal voi trimite primilor 60 de cititori cel mai bun remediu pentru spate şi articulaţii cu o reducere de 50% ".

Ana-Maria Bărbulescu
Cercetător chirurg român, umanistă, personalitate de stat şi publică, doctor în medicină, profesor, om de ştiinţă remarcabil din România, profesor chirurg. Este cel mai experimentat chirurg practicant din România, cu o practică de 47 de ani.

Practică de tratare de peste 47 de ani.

Ana-Maria Bărbulescu, "Reţineţi acest concept simplu şi nu ascultaţi pe nimeni altcineva: Bolile articulare şi de spate pot fi tratate, chiar şi la o vârstă înaintată".

Ana-Maria Bărbulescu explică cum poate trata un caz de osteocondroză de 18 ani în doar câteva luni. Aceasta o va trata pe bătrâna încărunţită şi bolnavă de artrită în doar 78 de zile. Şi durerea articulaţiilor, spune aceasta, va dispărea cu ajutor corect în doar 4 zile! În timpul celor 47 de ani de activitate, a confirmat fiecare explicaţie prin practică. Imediat după difuzarea pe canalul de televiziune (emisiune pe tema “cum să menţinem sănătatea articulaţiilor la orice vârstă”), cel mai experimentat chirurg practicant din România, doamna Ana-Maria Bărbulescu, ne-a oferit un interviu.

- Bună ziua, d-na Bărbulescu. Vă rugăm să ne spuneţi, este adevărat că afecţiunile articulare şi osteocondroza sunt boli asociate cu vârsta matură?

- Bună ziua, d-le Nistor! Bineînţeles că nu este adevărat. Un aspect care poate fi asociat cu vârsta matură este excesul de încredere în doctorii care vă pot trata peste 10 ani, fără a vă însănătoși. Şi, în realitate, articulaţiile, condroza şi bolile coloanei vertebrale pot fi tratate eficient. Nu este un miracol, este ştiinţă pură.

Iar dacă cunoşti un secret şi aplici un pic de disciplină, poţi ajunge bine şi rapid acasă, aşa cum fac pacienţii mei.

- Şi care este secretul?

- Secretul rezidă în înţelegerea durerii. În enciclopedii, există până la 147 de posibile cauze pentru osteocondroză şi artroză, dar durerea rezultă, cu siguranţă, din pierderea elasticităţii la nivelul articulaţiilor, vertebrelor şi cartilajelor. Prin urmare, de aici rezultă durerea. Acestea se uzează din cauza fluxului de sânge deficitar.

SCHIMBĂRI DEGENERATIVE LA NIVELUL ARTICULAŢIILOR

 1. coloana vertebrală;
 2. articulaţia şoldului;
 3. articulaţiile genunchiului;
 4. articulaţiile mâinilor;
 5. articulaţiile picioarelor.

Acesta este secretul - dacă redăm fluxul sanguin la nivelul articulaţiilor, le putem vindeca!

- Da, dar este adevărat că este imposibil să redăm fluxul sanguin după 45 de ani?

- Un nonsens! Mi-am scos soţul din scaunul cu rotile după o boală groaznică şi deja sărbătorise a 45-a aniversare.

- Şi cum puteţi reda fluxul sanguin la această vârstă?

- Deja de 2 ani, există pe piaţa europeană un produs miraculos pentru ajutorul articulaţiilor - gelul Depanten. A depăşit în eficacitate de câteva ori alte produse similare - nu numai că oferă un efect rapid încă de la începutul aplicării, dar şi redă funcţionarea normală, fără a avea efecte secundare (deloc).

Este un produs care, în câteva zile, vă permite să uitaţi, literalmente, de durerea de spate şi de articulaţii şi facilitează vindecarea cazurilor foarte complicate în doar câteva luni.

Gelul conţine ingrediente naturale.

 • Extract de arnica montana – oferă efecte antiinflamator, antiechimozic și analgezic. De asemenea, are un efect antiseptic și vasoprotector.
 • Mentol – are o activitate antiseptică slabaă, răcește pielea și are și efect anestezic local.
 • Uleiul esențial de eucalipt, datorită cineolului conținut în acesta, are proprietăți antiseptice și antiinflamatorii. De asemenea, inhibă creșterea bacteriilor și are un efect de răcire asupra pielii și mucoaselor.
 • Ulei de camfor – este folosit pentru frecarea zonelor dureroase a articulațiilor de diverse etiologii, inclusiv artrita reumatoidă, inflamația musculară, inflamația tendoanelor și durerile nervoase.

Gelul trebuie aplicat în zonele afectate ale corpului pentru a ajuta la ameliorarea durerii de spate şi de articulaţii. Procesele regenerative iau loc fără necesitatea unei intervenţii chirurgicale.

Chiar şi după o singură aplicare, sunt activate aproximativ 930 000 de celule, care ajută la îmbunătăţirea fluxului sanguin, astfel încât, are loc procesul de vindecare. Principalul aspect aici este stabilit.

În România, gelul Depanten a produs o schimbare reală în rândul metodelor de salvare a articulaţiilor. Un preparat atât de util şi eficient nu a existat înainte. Acesta a fost lansat în anul 2022 şi dezvoltarea sa a fost precedată de peste 6 ani de cercetare clinică. Practic, imediat după apariţia sa pe piaţă, gelul Depanten a depăşit toate produsele similare în toate caracteristicile şi, în prezent, este cel mai bine vândut produs pentru salvarea articulaţiilor.

- Ce interesant! Spuneţi-le cititorilor noştri mai multe despre acest produs.

- Centrul nostru este primul din România cu acces autorizat la ultimele preparate pentru tratarea osteocondrozei şi durerii articulare. Vă mărturisesc, când am auzit despre acest produs, am izbucnit în râs deoarece nu am crezut în eficacitatea sa. Dar am fost surprinsă când am finalizat testele clinice.

Rezultatele testelor clinice asupra gelului Depanten:

Testele clinice au fost finalizate la sfârşitul anului 2022 în cadrul Institutului de Cercetări Reumatologice din România. Au participat 3289 de persoane.

 • În 94% de cazuri, s-a observat dispariţia completă a durerii după 10-50 de minute de la aplicarea gelului.
 • În 91% de cazuri, s-a observat ameliorarea durerii şi edemului la nivelul articulaţiilor.
 • În 92% de cazuri, s-a observat regenerarea ţesutului cartilaginos după curs.
 • În 98% de cazuri, s-a observat o ameliorare în cazul artritei şi artrozei.

- Sună deprimant. Vă rugăm să ne explicaţi, ce înseamnă pentru oamenii simpli care suferă de aceste boli?

- Aceasta înseamnă că medicina medievală devine treptat un lucru al trecutului, şi că vă puteţi elimina boala acasă în doar o lună. Gelul Depanten nu rămâne în loc, nu amorţeşte, ci “reporneşte organismul la nivel celular”. Elimină cauza durerii şi redă condiţia normală a articulaţiilor şi coloanei vertebrale. Pacientul nu doar elimină simptomele, ci elimină rădăcina bolii - fluxul sanguin la nivelul cartilajului redus de celule vechi şi lente.

În prima zi, gelul reporneşte procesele de regenerare ale organismului. Şi acum elimină sindromul durerii, ceea ce veţi simţi imediat. După patru-cinci săptămâni, cursul este finalizat şi, mai presus de orice, este important să îl repetaţi pentru a evita recurenţa durerii şi riscul de intervenţii chirurgicale.

Gelul Depanten ajută doar la tratarea osteoartritei şi osteocondrozei?

Nu, vă spun: acţionează la nivel celular, redând fluxul sanguin. Tratează orice afecţiune asociată cu articulaţiile şi coloana vertebrală - artroza şi artrita, sciatica, reumatismul, radiculita şi osteocondroza, deplasarea de disc. Dislocaţiile, leziunile de impact, contuziile, fracturile - gelul este remarcabil de eficient.

- Majoritatea oamenilor întreabă: de unde poate fi cumpărat?

- Am dorit să începem o vânzare extensivă în farmacii - dar nu putem aranja cu farmaciştii, deoarece gelul le poate afecta afacerea. Oamenii cumpără medicamente de ani de zile, dar numărul persoanelor bolnave continuă să crească, şi această situaţie le convine de minune.

De aceea, deocamdată, puteţi cumpăra Depanten exclusiv de pe site-ul web oficial. Dar există, de asemenea, şi o parte pozitivă - produsul este distribuit fără intermediari, prin urmare, preţul este de 5 ori mai mic decât în alte ţări.

Livrarea se face prin poştă cu plata în numerar la primire, şi nu este nevoie de niciun specialist pentru a o aplica - cersul se efectuează acasă. Apropo, nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt. Încercaţi preparatele altor producători. Dar sunt sigură nu veţi găsi nimic care să se asemene nici măcar îndeaproape cu eficacitatea gelului Depanten.

- D-na Bărbulescu, vă mulţumim foarte mult pentru interviu! Poate doriţi să le spuneţi ceva cititorilor înainte de a spune la revedere?

Da! Da, desigur. Aş dori să atrag atenţia cititorilor că afecţiunile spatelui şi articulaţiilor au devenit frecvente în rândul tinerilor şi că durerea surdă periodică este un motiv pentru a acorda atenţie acestei probleme.

Doctorul nu vă va convinge să vă vindecaţi. Şi, reţineţi: bolile care provoacă dureri de spate şi articulare nu aduc doar disconfort, ci scurtează viaţa cu 10-15 ani.

- P.S.: D-na Bărbulescu oferă gelul Depanten primilor 60 de cititori cu o reducere! Accesaţi site-ul oficial şi poate că veţi fi printre cei norocoşi.

de Alin Nistor Nasira

fotografie din surse deschise

Ce este necesar pentru a primi Depanten?

În timpul implementării promoţiei speciale (de pe 21.07.2024 până pe 22.07.2024) trebuie îndeplinite următoarele condiţii:

 1. Înregistraţi-vă, lăsaţi numele şi numărul de telefon pe site-ul oficial.
 2. Aşteptaţi apelul operatorului şi indicaţi adresa la care doriţi să fie livrat produsul.
 3. Pachetul dumneavoastră va fi livrat în 4-7 zile.

Produsul este livrat în orice regiune din România.

Atenţie! Depanten este disponibil doar pe site-ul oficial al producătorului.

  Apasaţi aici
pentru a accesa site-ul oficial!

Comentarii

Inga Mioara: - acum 23 de ore

Am comandat gelul Depanten (fără reducere). Am primit produsul foarte rapid. Rezultatul m-a uimit. Toate durerile asociate cu oasele au dispărut. Pentru mulţi ani, am suferit de dureri la genunchi şi în zona spatelui

Mihai: - acum 22 de ore

După o partidă de vânătoare iarna, am început să am dureri articulare. Am citit opinii laudative despre Depanten şi l-am comandat. Nu mai aşteptam la rezultate speciale, dar în următoarele zile, după câteva aplicări, am simţit că totul a devenit vizibil mai uşor pentru mine! Am devenit mai mobil, articulaţiile nu mă mai dor. Îl recomand!

Alina L.: - acum 21 de ore

Am comandat gelul pentru soţul meu acum două luni. Suferea de dureri în zona spatelui. Spune că durerea a dispărut complet. După curs, nu a mai avut nici o problemă. Sunt fericită că a început să muncească mai mult prin casă :)

Isabel_32: - acum 21 de ore

Am citit noi recenzii pe Internet - dacă acest gel este atât de bun şi frumos, de ce există atât de multe comentarii negative? Poate că este doar o păcăleală?

Ana-Maria Bărbulescu: - acum 21 de ore

@Izabela_32: din păcate, există şi persoane care doresc să se îmbogăţească pe seama problemelor altora, de asta există pagini web pe internet care ne copiază. Ni s-a spus, de asemenea, că majoritatea opiniilor negative au fost “cumpărate” de oameni serioşi din domeniul medical împotriva cărora concurăm pe piaţă. Dacă veți comanda gelul prin intermediul site-ului oficial, îţi ofer garanţie 100% privind rezultatele!


cu stimă, Ana-Maria Bărbulescu

Simona: - acum 19 ore

Depanten m-a ajutat foarte mult! Genunchiul meu era umflat, nici nu-mi puteam îndoi piciorul. Tata mi-a cumpărat Depanten de undeva şi îi mulţumesc lui Dumnezeu! Priviți diferenţa:

Emilia: - acum 18 ore

O cunoscută de-a mea s-a salvat cu acest gel. Avea o părere bună despre el. Şi eu am observat că nu mai şchiopătă. Acum am comandat-o pentru mama şi pentru mine. Mulţumesc!

Hloria: - acum 15 ore

Ştiu de acest mijloc miraculos! În ultimii 5 ani, am încercat unguente, plasturi şi tablete - nimic nu a ajutat. Bine că sora mea mi-a recomandat Depanten. Toate problemele au dispărut brusc.

Ramona: - acum 15 ore

Este interesant. Şi eu am hotărât să-l comand pentru mine.

Corina: - acum 14 ore

Un produs excelent!! Am aplicat gelul doar o săptămână şi deja am observat îmbunătăţiri!

Ana: - acum 13 ore

Şi eu am comandat pentru fiica mea! Nu am avut niciodată încredere în preparatele astea moderne. Dar mărturisesc că nimic nu a ajutat mai bine decât Depanten!

Iulia: - acum 13 ore

Am comandat acum o săptămâna. Ieri am primit gelul prin poştă. Acolo am plătit pachetul. Azi am început să-l aplic.

Gabi: - acum 13 ore

Este crucea pe care am purtat-o toată viaţa. O condiţie genetică. Deja am consultat toţi chiropracticienii, maseurii şi vindecătorii. Anul trecut îmi puteam lega şireturile doar cu mult efort. Am citit multe lucruri frumoase despre Depanten, dar mi-a fost teamă să comand. Dar în zadar. Acum regret că nu am folosit acest gel mai devreme. Spatele meu nu a fost într-o condiţie atât de bună de 17 ani! Vă recomand să-l încercaţi.

Maria B.: - acum 12 ore

Doctorii mă tratează de trei ani de zile. Sper ca Depanten mă va ajuta. Deja m-am înregistrat pentru comandă, o femeie tânăra la telefon m-a sfătuit. Aştept să primesc pachetul.

Marian: - acum 12 ore

Am primit produsul Depanten ieri… şi acum sunt foarte curios :)

L.A: - acum 11 ore

@Marian, poţi să arăţi cutia, te rog? Cum se simte gelul?

Marian: - acum 10 ore

Desigur, aici. După doar 3 minute, am simţit un efect de răcire minunat şi durerea de genunchi nu mai era aşa intensă!

Ana Maria Bărbulescu: - acum 10 ore

Aş dori să menţionez din nou că Depanten, pentru care oferim GARANŢIE 100% A REZULTATULUI, poate fi comandat doar prin intermediul site-ului oficial. Pentru a nu greşi, apăsaţi butonul roşu, introduceţi-vă datele de contact pe site-ul oficial şi consilierii noştri vă vor da mai multe detalii. Din păcate, nu putem oferi o reducere permanentă şi, cel mai probabil, din cauza cererii mari pentru acest mijloc, mâine vânzările vor fi oprite pentru un anumit timp. Prin urmare, dacă dumneavoastră sau o rudă apropiată vă confruntaţi cu dureri articulare, plasaţi comanda acum. Şi, vă rugăm, atenţie la falsuri.


cu respect, Ana-Maria Bărbulescu

lăsaţi un comentariu

reducerea este disponibilă până la data de 22.07.2024