"U 21 dan uklonila sam sve bore - sada izgledam poput vlastite kćeri!" Tko bi rekao da ću saznati tajnu zdrave kože... na zelenoj pijaci! "

Za 21 dan od naborane starice pretvorila sam se u ženu koja izgleda da ima najviše 35 godina. Prekrasno je što sada sve žene imaju ovu priliku!

"Osjećam se više od 30 godina mlađom, a uz to sam se ponovno udala i pronašla sreću. I mislila sam da mi se neće dogoditi ništa dobro" - kaže Sanda Galic (63 godine) iz Banja Luke. Sanda je jedna od prvih žena u Bosni i Hercegovini koja je isprobala formulu nazvanu "Svajcarska tajna mladosti". Doznajte tajnu tretmana koju je Sandu riješilo bora, a također i vama može pomoći.

- Mama, čuvaj se još malo - govorila mi je moja kći Inés koja živi u Austriji, svaki put kad bismo se vidjele. I davala mi je sve više krema, maski i drugih čudesnih proizvoda.

Ali stavljala sam svu tu čarobnu kozmetiku na stranu. Pomislila sam: "Sad sam stara žena, hoću li se brinuti za svoj izgled? Prošle su moje najbolje godine." Proživjela sam lijepe trenutke sa suprugom, odgojila sam djecu. - Bolje mi dajte unuka umjesto da napravim spisak - rekla sam Inés, smijući se.

No, ubrzo sam se prestala smijati, budući da sam se pogledala u ogledalo, morala sam priznati da je Ines bila potpuno u pravu. Bila sam užasno zapustena.Imala sam užasne bore, poput poljskih brazda. Također, obješeno lice: moje je lice izgubilo oblik od prije.Bilo je toliko mlitavo da bi, uhvativši se za obraz, mogla povući kožu za nekoliko centimetara.

Također, koža je imala ružnu i zemljanu boju. Vjerojatno zato što s vremena na vrijeme volim zapaliti i koju cigaretu. A sunčanje mi je uvijek donosilo puno zadovoljstva. Čak i kad biste znali da to nije dobro za vašu kožu. Ali koga briga za te stvari u 20-ima ili 30-ima?

Ali ono što je najviše utjecalo na moj izgled bila je tragedija koju sam doživjela prije 13 godina...

Kada mi je suprug umro, za nekoliko mjeseci ostarila sam 20 godina

Svog Antu upoznala sam prije mnogo godina, u tehničkoj školi. Oboje smo putovali autobusom od Laktasa do Banja Luke. - Kada sam te vidio, pomislio sam "Ona je moja buduća supruga" – Anto se nakon toga nasmijao. Naš sretan brak trajao je gotovo 30 godina.Dok nije došao tragični dan. Bili smo za stolom na večeri.

Odjednom se Anto uhvatio za srce, pao i više nije ustajao. Hitna pomoć stigla je prekasno. Pokopala sam muža na 50. rođendan.

Svi moji planovi bili su uništeni. Prije smo na pijaci imali štand s povrćem - zelenaru. Željeli smo raditi još 10-15 godina, a zatim se povući, sagraditi kućicu negdje na brdu u prirodi. Već smo kupili zemljište. Ali sada više nisam mogla razmišljati o penziji. Ostala sam sama s poslom i morala sam raditi za dvoje.

Nakon Antine smrti, morala sam se sama pobrinuti za posao koji smo zajedno vodili.

Bojala sam se da neću moći. Ines je još uvijek učila i živjela kod kuće. Nisam si mogla priuštiti depresiju. Morala sam svojoj kćeri osigurati pristojan život.

Tri puta sedmicno ustajala bih u 4 ujutro i odlazio u Antinom raspadnutom autu po svježe proizvode. Moram dodati da sam se uvijek bojala voziti. Tada bi istovarila teske kutije sa povrcem i radila cak i nedjelju.

Na kraju, zahvaljujući napornom radu, uspjela sam izdržati tempo. Međutim, sav se taj trud odrazio na moj izgled. Kao i sve cigarete pušene noću, posao na otvorenom, stres ... a također nedostatak Ante i toliko neutješno plakanje. Nakon nekoliko mjeseci ovakvog života izgledala sam barem 20 godina starija.

- Sanda, tko je ta starica koja te mijenja na pijaci? Jeste li unajmili penzionerku neku? - pitao me jednom rođak dok smo razgovarali telefonom.

Ispada da je njegov prijatelj kupio nesto kod mene na pijaci, ali me nije prepoznao... Bila sam zaprepaštena, nisam znala što bih rekla. Spustila sam slušalicu što je prije moguće i počela plakati. - Da su prošli pola stvari kroz koje sam ja prošla, izgledali bi još gore - ogorčeno je pomislila.

Kad gledam stare fotografije, ne mogu vjerovati da sam toliko zanemarila

I tako su godine prolazile. Po završetku diplome Inés je pronašla izvrstan posao u međunarodnoj tvrtki i otišla u Austriju. Često smo razgovarale telefonom. Imala je dobar položaj, lijep stan. U tvrtki je upoznala vrlo pristojnog dečaka, također Austrijanca.

Nisam mogla brukati svoju kćer!

- Mama, imam sjajne vijesti za tebe! Zaručeni smo! Vjenčat cemo se za 6 mjeseci! - Kćer mi je telefonom najavila prije na pola godine, izuzetno sretna. I bila sam jako sretna, naravno. Kao i svaka majka. Ali odmah sam se uspaničila:

- Kako ću se pojaviti tako naborana pred obitelji? Svi uvijek gledaju majku mladenke. I više nalikujem baki nego Inesinoj majci. Pogledala sam se u ogledalo i shvatila da izgledam više kao da imam 80 godina, a ne 62 godine.

Zamišljala sam kako će me obitelj mog budućeg zeta gledati sa sažaljenjem. Njegova je majka vrlo lijepa žena koja se jako brine o sebi (vidjela sam fotografije). A ja: stara vještica. Nisam to mogla dopustiti! Imala sam 6 mjeseci da popravim stvari..

Htjela sam izgledati mlađe, ali samo sam bacala novac kroz prozor

Tada je započela moja bitka. Nisam mislila da će krema ili maska biti u stanju pomoci mojim borama. To je poput pokušaja lova na slona praćkom ... Odlučila sam se za injekcije botoxa. Tražila sam zajam jer nisam sebi mogla priuštiti ovaj trošak.

– Boljet će –, rekla mi je gospođa u kabinetu za estetsku medicinu prije intervencije. I to nije bila šala! Suze su padale svaki put kada bi stavili iglu u kožu. A onda mi se učinilo da mi je netko gurnuo vruće željezo pod kožu.

Druga me žena morala uhvatiti za lice jer bi svaki put kad bi vidjela kako mi se igla približava okrenula glavu. Kasnije sam vidjela da sam zbog sve te boli zabila nokte u kožu, čak i napravila rane.

Sramila sam se cijelog cirkusa koji sam napravila. - Polako, sve žene reagiraju ovako - umirila me kozmetičarka. – Injekcija sadrži botulinov toksin, normalno je da boli.

Iskreno, ove me informacije nisu razuvjerile.

Ali najgore je došlo kasnije. Modrice, kvržice: sve je to bilo na mom licu. - Bogami, Sanda, je li te netko udario? - rekla je kona sa užasom kad me vidjela. Pomislila sam: - Pa, podnijet ću sve ovo. Ali možda vrijedi.

Ali, nije. Kad su otekline i modrice nestale, vidjela sam da su bore ostale iste! Uz to, nakon intervencije počeo mi je padati jedan kapak i dijelovi usana. I tamo gdje su mi ubrizgali botoks, krvne žile su bile slomljene.

Čak sam se i slikala da bi ih tužila. Jer sam izgubila puno novca, ali umjesto da poboljšam svoj izgled, izgledala sam još gore. Ali tada više nisam imala snage s tim prevarantima ići na sud.

Izgubila sam puno novca na botox, ali nisam uspjela ukloniti niti jednu boru!

Bila sam skrhana. Mislila sam da više nema nade za mene. Sve se promijenilo onog dana kad sam na pijaci upoznala staru kolegicu iz razreda.

Nisam mogla vjerovati da sam bore uklonila u 21 dan!

- Sanda! Jesi li to stvarno ti? - Čula sam poznati glas na pijaci. Bila je to Danira, moja školska kolegica. Nisam mogla vjerovati da je to ona! Izgledala je poput mlade djevojke. Lice joj je bilo glatko, blistavo, zategnuto. Kao da joj je vrijeme stalo, kada je imala 30 godina: ali imala je više od 60!

- Kako si to napravila? - odmah sam je pitala. Još u tehničkoj školi skrivale bismo se iza zgrade da pušimo. A nakon nastave bilo je puno ludih zabava. Pitala sam je, da li je pocela voditi zdraviji život? Ili je upravo pronašla kliniku za botox, ali dobru?

− Ništa od toga, draga! Prije otprilike godinu dana sin mi je sa poslovnog putovanja u Svajcarsku donio izuzetnu formulu na bazi 24 karatnog zlata. Otkrio ga je liječnik koji je svoju suprugu želio riješiti užasnih ožiljaka uzrokovanih nesrećom.

− I slučajno otkrio proizvod koji u 21 dan uklanja sve bore. Svi bi o tome trebali razgovarati u Svajcarskoj. Koristila sam ga otprilike 3 sedmice: i lice mi je poput dječije kože. Izvolite, naglasila mi je gdje ga mogu dobiti - dajući mi papir na kome je pisala stranica na facebooku.

− Ali budi oprezna, draga– doda Danira, gledajući me ravno u oči. - Na tržištu postoji mnogo sumnjivih imitacija. Samo na ovoj stranici možeš dobiti original.

Nisam mogla vjerovati u sve ovo. - Botox nije imao utjecaja na mene, ali formula sa zlatom će me spasiti!

Što da je Danira operirana, ali nije htjela to priznati? - pomislila sam sumnjajući. Ali s druge strane, šta bih mogla izgubiti pokušavajući?– Ne može mi se dogoditi ništa gore od botoxa – pomislila sam i donijela odluku. Mislila sam da će mi, budući da je riječ o revolucionarnom izumu na bazi zlata, trebati bogatstvo da ga platim. Ali bila sam iznenađena jer je u usporedbi s botoxom bio praktički besplatan.

Bore su nestale, kao čarolijom

Prve noći, nakon stavljanja lifting formule na lice, osjetila sam nježno i ugodno trnjenje.Kada sam ujutro ustala ostala sam zapanjena. Bore pušača koje su godinama unakazile područje usana doslovno su izgledale ispeglano. Isto se dogodilo s borama oko očiju.

Osjećala sam da mi je koža glatka, elasticna, ugodna na dodir. Pore koje su nekada izgledale poput kratera na Mjesecu postale su male, praktički nevidljive. Izgledala sam najmanje 5 godina mlađe.

– Koji je ovo trik? - pitala sam se, primjenjujući formulu uvijek iznova.

Nakon 21 dan tretmana, na mom licu nije bilo niti jedne bore : tačno onako kako je Danira rekla. Doslovno, kao da me netko natjerao da vratim kožu 20.-godišnje djevojčice - samo ljepša, bez prištića. Uz to, popravio mi je oblik lica: izgledalo je kao nakon liftinga lica, jedino što se sve dogodilo prirodno.

Također, nestala su i zastrašujuća "sjećanja" na botox. Kapak i kutovi usta prestali su se spuštati, a sve su modrice i paukove žile nestale. Gledala sam se u ogledalo bez zaustavljanja. Ne bih prestala dodirivati moje glatko lice i ne bih prestala sumnjati:

Jesam li to stvarno ja?

Podmlađena koža tijekom 30 godina u 21 dan

− Ines, jesi li to dosla u posjetu majci? - pitao me komsija Suki jednom kad sam otvarala vrata svog stana. Zamijenio me za moju 27-godišnju kćer! Kada sam ušala u kuću, počela sam skakati od sreće.

Na vjenčanju svoje kćeri posljednja sam napustila plesni podij

Osjetila sam obnovljenu snagu za djelovanje. Kao da je netko zajedno s borama izbrisao i dugogodišnje brige. Kada me kći zamolila da dođem u Austriju, dvije sedmice ranije kako bih joj pomogla oko priprema za vjenčanje, pristala sam bez oklijevanja.

Kada me Ines vidjela na aerodromu, ostala je bez riječi. Očekivala je da će vidjeti staricu, umornu od života. Ali tu sam bila ja: uspravna, blistava, sretna. Bez bora pušača, bez ovog užasnog utora između obrva, bez ikakvih "uspomena" na botox.

– Mama, činiš se kao jedna od sudionica ovog programa u kojem žene doživljavaju metamorfozu svojih snova! Ali ozbiljno, reci mi mama: jesi li napokon počeli koristiti ove kreme koje sam ti kupila? – pitala je Inés gledajući me s divljenjem.

Nasmiješila sam se tajanstvenim osmijehom, ali unutra sam prasnula u smijeh!

U svemu sam pomogla svojoj kćeri. Zajedno biramo vjenčanicu i ukrašavamo plesnu dvoranu. Napravila sam i svoju poznatu tortu. Zapravo je bilo 10 kolača, a gosti nisu mogli vjerovati da sam ih sve sama ispekla. Majka mladoženje diskretno me usred cijele zabave pitala:

− Draga moja, šta radiš da ne ostariš? Moram se puno našminkati, a ti izgledaš mlado kao Ines.

Ispostavilo se da je pod debelim slojevima šminke mladoženjina majka skrivala vrlo duboke bore. Nisam mogla vjerovati da večeras nisam nosila podlogu ili puder, a koža mi je izgledala poput kože mlade djevojke.

Ovo sam ja s Ines prije vjenčanja

Svi su se gosti zabavljali do ranog jutra. Posljednja sam napustila plesni podij. Cijelu zabavu provela sam plešući sa Hansom, ujakom zeta kojeg sam upravo upoznala.

– Nisam mogao skinuti pogled s tebe. Istaknuli ste se od svih žena na zabavi. Vaš blistavi osmijeh ukrao mi je srce.. Sijala si poput zvijezde! - Priznao mi je kasnije.

Sreću možete pronaći u bilo kojoj dobi

Hans me pokušavao osvojiti, ali u početku nisam učinila ništa osim što sam ga odbila. - Zašto mi sve ovo treba? Sama sam dobro - rekla sam mu. Ali Hans je bio uporan. Na prvu godišnjicu našeg sastanka pojavio se u mojoj kući s prstenom.– Želiš li i dalje osvjetljavati put, moja dragocjena zvijezdo? – pitao me, klečeći u hodniku. Ostala sam bez teksta od šoka. Ali napokon sam uspjela izustiti i jednu riječ: Da.

Zajedno s optimizmom vidimo budućnost

Da toga dana na pijaci nisam poslušala Daniru i da nisam koristila ovaj preparat, izgubila bih tako veliku priliku da budem sretna. Jer sreća nas može pronaći u bilo kojoj dobi. Jednostavno, morate otvoriti kada pokuca na vaša vrata.

Ovu interesantnu pricu iz Banja Luke Vam prenosimo u potpunosti, bez ikakvih dodataka ili skrivanja.

Dragi čitatelji! Tretman kojim se uklanjaju bore, isti onaj koji je koristila Sanda, od skora se može dobiti i u Srbiji. Za naše čitatelje postoji posebna ponuda : zahvaljujući kojoj se tretman može dobiti s 50% popusta. Da biste iskoristili ponudu, popunite formu ispod! Preparat stize na Vasu adresu u roku od 24 do 48h i to sve uz BESPLATNU DOSTAVU.

Komentari

Posebna ponuda vrijedi do kraja sedmice

Marijana

mart 16.07.2024

Čestitam Sandi što je bila tako hrabra! Kakva jaka žena! Divim joj se

Tamara

mart 17.07.2024

Da li je netko već probao ovaj tretman i može li ga preporučiti? Šta mislite, radi li?

Jovana

mart 17.07.2024

Također želim postaviti isto pitanje. Da li je neko pokušao? Ne mogu se više vidjeti u ogledalu. Prije sam bila privlačna žena, a sada izgledam poput vlastite majke. Dakle, ako je netko već radio ovaj tretman, cenila bih iskrena mišljenja

Mirka

mart 18.07.2024

Pozdrav Jovana, isprobala sam i preporučujem svim srcem! To je jedini tretman protiv bora koji stvarno deluje. Nisam više toliko mlada (68), pa mi ništa ne bi pomoglo. Ovaj tretman mi je pružila moja kći koja više nije mogla videti moje lice prepuno bora i brazda. I za 21 dan imam glatko lice, bez nedostataka. Od sada i kcerka uzima jednu sebi jednu meni. Stoga toplo preporučujem!

Marina

mart 18.07.2024

Svaka čast, Sanda! Život se mora uzeti za rogove. I ja sam posljednjih godina puno zanemarivala. Imam užasne mimičke crte oko usta i čak sam razmišljao o botoksu. Ali nakon ovoga što sam upravo pročitala, ipak ne bih. Divno je što takav preparat postoji, svakako ću ga isprobati

Tamara

mart 19.07.2024

@Marina, Ne radi botox! To je učinila Tanja sa 5 sprata i sada joj je lice paralizirano. Ne vidi se je ni kad je sretna ni kada je tužna. Lice stoji zategnuto, i ne mrda se! Pažljivo s tim!

Rada

mart 20.07.2024

To je sjajan tretman, kupite ga djevojke, sve dok je još uvijek dostupan!

Anabel

mart 20.07.2024

Odlicno! Stvarno lepo miriše, a ima i laganu teksturu. Korištenje ove formule pruža puno zadovoljstva.

Zorica

mart 20.07.2024

Dobro miris, ali zanima me da li zaista deluje?

Anabel

mart 21.07.2024

@Zorice, Deluje i to jako dobro! Pre mi je lice bilo papirnato, suho, bez sjaja, a nakon korištenja ovog tretmana osećam se lepo. Ne znam je li to zato što se sada osjećam sigurnije ili je razlika toliko primetna, ali trojica iz moje ulice su me već pozvala da izađemo. Toplo preporučujem!

Slavica

mart 21.07.2024

Onda to moram imati! Čekam pošiljku, kad je testiram, napisat ću o učincima i objaviti slike ovde u komentare.

Lo más leído

Čekaj!

Posebno za tebe! Promo samo danas, ponuda cijene po 50% popust!
Mir!