Νόμιζα ότι έπαθα καρδιακή προσβολή, αλλά ήταν οστεοχόνδρωση.

Θα σας πω πώς ξεφορτώθηκα τα δυσάρεστα συμπτώματα, ξέχασα την ασθένεια και επέστρεψα γρήγορα στον ενεργό, πλήρη τρόπο ζωής μου.

Ο πόνος στην ωμοπλάτη και το στήθος, δυσκολεύει την αναπνοή σας. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε είναι η καρδιά σας. Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη - πρέπει να καλέσετε ασθενοφόρο. Αυτό έκαναν οι συνάδελφοί μου όταν αρρώστησα στη δουλειά.

Το ΗΚΓ έδειξε ότι η υγεία μου ήταν μια χαρά. Έκανα πλήρεις εξετάσεις στο νοσοκομείο και ανακάλυψα ότι είχα θωρακική οστεοχόνδρωση. Δεν το περίμενα! Αθλούμαι, κάνω γιόγκα, κοιμάμαι σε ορθοπεδικό στρώμα. Όλα μάταια ήταν…

Οι ειδικοί μου έδωσαν μια λίστα με μια περίπλοκη θεραπεία με χονδροπροστατευτικούς παράγοντες, νευροληπτικά, ηρεμιστικά και μου συνέστησαν να κάνω φυσιοθεραπείες. Ακολούθησα όλες τις συστάσεις σαν υπεύθυνη ασθενής. Σε μια από τις φυσιοθεραπείες πιάστηκα - δεν μπορούσα να γυρίσω το κεφάλι μου ή να σηκώσω τα χέρια μου. Οποιαδήποτε κίνηση μου προκαλούσε πόνο. Βλέποντας τα βασανιστήρια μου, ο φυσιοθεραπευτής άρχισε να με ρωτά για το πρόβλημά μου. Όταν άκουσε τη διάγνωση, έπιασε το κεφάλι του:

Γιατί δεν είπες τίποτα; Απαγορεύεται οποιαδήποτε άσκηση στην κατάστασή σου σε παρόξυνση. Πρέπει να φύγει ο πόνος. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί σε μια εβδομάδα. Μετά από αυτό, μπορείτε και πρέπει να κάνετε ασκήσεις για τόνωση και υγεία.

Σκουπίζοντας τα δάκρυά μου, κοίταξα τον φυσιοθεραπευτή με ενδιαφέρον.

Σε όλο τον κόσμο, τα άτομα με τέτοια διάγνωση έχουν μια ενεργή, πλήρη ζωή και ξεχνάνε τον πόνο. Θέλεις να σε βοηθήσω; Πίστεψε με, ο πόνος θα εξαφανιστεί για πάντα και θα είσαι σε θέση να αθλήσαι χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμού.

Έτσι έμαθα για το ειδικό τζελ, που ονομάζεται Alpha Cream . Φυσικά, ήξερα ήδη για τη θεραπευτική δύναμη του ευκαλύπτου, αλλά πραγματικά δεν το πίστευα. Όμως όλα αποδείχθηκαν απλά - το τζελ είναι πολύ αποτελεσματικό και εύχρηστο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην εργασία και κανείς δεν θα το παρατηρήσει. Είναι καταπληκτικό! Φυσικά, ζήτησα από τον φυσιοθεραπευτή μου να με βοηθήσει να το παραγγείλω. Με βοήθησε να αγοράσω το τζελ με έκπτωση - το πλήρωσα μόνο στη μισή τιμή. Χαμηλή τιμή για καλή υγεία.

Το τζελ παραδόθηκε τρεις ημέρες αργότερα. Οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν πολύ ωραίες - έχει ελαφριά υφή και ωραία μυρωδιά ευκαλύπτου. Το κυριότερο είναι ότι η σύστασή του περιέχει μόνο φυσικά συστατικά όπως ο ευκάλυπτος, τα έλαια κανέλας και το εκχύλισμα τζίντζερ. Χωρίς χημικά ή συνθετικά συστατικά.

Αποφάσισα να δοκιμάσω το τζελ αμέσως. Ακολουθώντας τη σύσταση του φυσιοθεραπευτή μου, το έβαλα στον αυχένα μου, ακριβώς στο μέρος που πονούσα. Είναι εκπληκτικό ότι ένιωσα μια ευχάριστη ζεστασιά μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ η ένταση εξαφανίστηκε και οι μύες χαλάρωσαν. Για πρώτη φορά, μετά από λίγο, κατάφερα να κοιμηθώ όλη τη νύχτα χωρίς να ξυπνήσω!

Εφάρμοζα το Alpha Cream gel κάθε πρωί και κάθε βράδυ, ο πόνος έφυγε και ένιωσα ένα κύμα ενέργειας! Μετά από μια εβδομάδα τακτικής χρήσης, όλα τα δυσάρεστα συμπτώματα έγιναν παρελθόν.

Χρησιμοποιώ αυτό το τζελ για περισσότερο από 2 μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ξέχασα την οστεοχόνδρωση και τον πόνο, άρχισα να πηγαίνω ξανά στο γυμναστήριο και μάλιστα να γραφτώ και σε μαθήματα χορού. Τώρα, μπορώ να πω σίγουρα ότι το Alpha Cream είναι μια φανταστική λύση και το κλειδί για την καλή υγεία. Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όχι μόνο για να αντιμετωπίσετε τραυματισμούς, αλλά και πριν ασκηθείτε - προσφέρει τέλεια προστασία των μυών και των αρθρώσεων κατά την άσκηση. Ακόμη και οι αθλητές το χρησιμοποιούν: ο γυμναστής μου, μου το εκμυστηρεύτηκε, αλλά πρέπει να το κρατήσετε μυστικό!

Εάν πάσχετε από οστεοχόνδρωση ή οποιαδήποτε άλλη χρόνια ασθένεια, χρησιμοποιήστε αυτή τη συμβουλή - παραγγείλετε το Alpha Cream. Θα πείτε αντίο στην κόπωση, την κακή διάθεση και τον πόνο και θα απολαύσετε ελαφρότητα, υπέροχη διάθεση και θα είστε γεμάτοι ενέργεια. Αυτό θα νιώσετε κάθε φορά που θα χρησιμοποιείτε το τζελ. Αν σας ενδιαφέρει, ακολουθεί ένας σύνδεσμος προς τον ιστότοπο του κατασκευαστή. Προς το παρόν, προσφέρουν έκπτωση 50% - βιαστείτε να αγοράσετε το προϊόν για να βελτιώσετε την υγεία ολόκληρης της οικογένειάς σας.